Вітаємо залізничників комбінату з професійним святом!

     Щороку 4-го листопада працівники залізничного транспорту України відзначають своє професійне свято, згідно з Указом Президента України №1140/2002, від 11 грудня 2002 року. Дата святкування була обрана не випадково, а на честь прибуття у 1861 році першого потягу міжнародного сполучення під назвою «Ярослав». Він з’єднував між собою такі міста, як Відень, Краків, Перемишль та Львів. Така знакова подія поклала початок активному руху залізницею на теренах нашої держави, який отримав світове визнання.

На нашому підприємстві це свято обʼєднує дружній колектив надійних та відповідальних спеціалістів Залізничного цеху, який очолює молодий, але вже досить досвідчений, компетентний і цілеспрямований начальник – Дмитро Швець.

Цей підрозділ відіграє важливу роль в системі комбінату. Без ритмічного серцебиття залізничної артерії було б неможливо повноцінно виконувати виробничу програму підприємства. Саме завдяки залізничникам гірнича маса своєчасно транспортується з кар’єрів на фабрики, готова продукція відвантажується на адресу споживачів. Добросовісне виконання поставлених завдань злагодженою командою забезпечує безперешкодне переміщення рухомого складу, справність контактної мережі довжиною у 100 км, своєчасне «лікування» вагонів та залізничного полотна. Тут зустрічаються як загартовані досвідом знавці своєї справи, так і молода плеяда спеціалістів, які у нерозривному тандемі працюють на спільний успішний результат.

Сьогодні, у день професійного свята, ми щиро вдячні нашим залізничникам за те, що  навіть у такий непростий для країни час, надійно тримають свій фронт. Ви – рушійна сила підприємства. Внесок кожного з Вас в його роботу – безцінний.

     Шановні залізничники, ветерани галузі, від імені усього колективу комбінату, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята! Бажаємо “залізного” здоровʼя, наснаги, успіхів та професійних здобутків. Нехай Ваш трудовий та особистий життєвий потяг завжди впевнено рухається у правильному напрямку і вчасно прибуває до потрібної станції. Зичимо Вам професійних здобутків, родинної злагоди, відчуття безпеки і впевненості у майбутньому. Нехай здійснюються Ваші найзаповітніші мрії та бажання. Хай всі Ваші маршрути ведуть тільки до Перемоги!

  

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11