Покров провів в останню путь ще одного Героя

     Сьогодні відбулася церемонія прощання з нашим Захисником. На війні загинув колишній працівник Автотранспортного цеху комбінату — 28-річний СОВА Ілля Андрійович. Молоде життя відважного воїна обірвалося на Донеччині, де він у запеклих боях боронив Незалежність України від російських окупантів.

   Така болісна непоправна втрата обʼєднала багатьох містян. Разом з рідними полеглого воїна в останню земну путь проводжали колеги, друзі, побратими та небайдужі покровчани. Бульвар ім. Т.Г. Шевченка ряснів жовто-блакитними стягами та квітами, які люди з невимовним сумом несли своєму Захиснику.

     Неймовірно прикро усвідомлювати, що на війні гинуть наші земляки, чудові українські сини і доньки. У нас немає іншого вибору, як боротися і перемогти вселенське зло, котре російські терористи сіють на нашій Батьківщині.

     Про це говорив благочинний Православної Церкви України міста Покров протоієрей Іван Назарик під час панахиди за загиблим Героєм.

      — Господь допоможе нам перемогти, бо ми на стороні правди. Ми перемагаємо і Україна буде процвітати. Нехай Боже благословення буде зі всіма нами. Вічна памʼять, згадка та молитва за наших Героїв, які загинули за Україну.

     Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Вічна шана та пам’ять Захиснику, який поклав своє життя за Україну та наше мирне небо!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11