3 листопада, Дніпропетровщина: втрата Героїв та масована ворожа атака на область

І знову окупанти атакували регіон. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що ніч в регіоні минула надзвичайно напружено з численними ворожими атаками:
Вночі наші хлопці відправили на покій чергову зграю ворожих безпілотників. Оборонці з повітряного командування «Схід» знищили над областю 4 дрони-камікадзе “Shahed-136”. Збили їх над Нікопольським районом.
Були і прильоти. Росіяни завдали удару по об’єктах енергетичної та водної інфраструктури у Кривому Розі. Там серйозні руйнування. Над ліквідацією наслідків працюють усі відповідні служби.
У Павлограді ворог поцілив по промисловому підприємству. Тривають відновлювальні роботи.
На Нікопольщині росіяни накрили «Градами» та важкою артилерією дві громади – Нікопольську та Марганецьку. У Нікополі виникла пожежа на автозаправці. Вогнеборці вже приборкали полум’я. Снаряди пошкодили житло, коледж, меблеве виробництво й промислове підприємство.  У Марганецькій громаді ворожі снаряди залишили без світла понад 1 тис. родин. Енергетики уже лагодять лінії. На щастя, всюди обійшлося без загиблих та поранених.
 https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

Віримо у ЗСУ! Віримо у Перемогу! Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук  розповів про те, що тільки за один вчорашній день піротехніки знищили майже 80 боєприпасів – левову частку на території Херсонщини (61 снаряд).
Збройні сили України продовжують міцно тримати оборону. Зусиллями наших військових держава сьогодні чинить потужний опір російським окупантам. Допомагати Захисникам України – наше з вами головне завдання. Покладаємося на ЗСУ, віримо в Президента і працюємо далі. Майбутнє держави залежить від кожного з нас. Переможемо, – закликав Микола Васильович.
https://www.facebook.com/nbankr

Дбаємо про безпеку наших ЗСУ. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що вчора ввечері над регіоном було чутно звуки дронів-камікадзе. У зв’язку з цим він вкотре нагадав, що зараз дуже небезпечно коментувати роботу ППО, робити фото та відео, а також публікувати їх у мережі та месенджерах.
Це необхідна умова для безпеки наших воїнів, – акцентував посадовець.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Рашисти позбавили життя у наших земляків. Очільник Покрова Олександр Шаповал знову повідомив сумну звістку:
Місто втратило ще одного Героя. Війна обірвала життя та мрії 21-річного старшого солдата штурмової роти СЕРГІЯ Шульги. Не пробачимо! Вічна пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним.
Прощання з воїном відбудеться у п’ятницю, 4 листопада о 10.00 на бульварі Шевченка.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100017214120763

Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що сьогодні місто буде прощатися з земляком, старшим сержантом 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ НІКОЛЬЦЕВИМ Олегом Юрійовичем. Він загинув 18 серпня 2022 року, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від російської навали.
 – Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя! – відзначив Олександр Іванович.
Також очільник Нікополя додав,  що міська влада продовжує усувати наслідки попередніх обстрілів. Вся інфраструктура та комунальні підприємства працюють у штатному режиму.
Якщо вам потрібна допомога, телефонуйте до нашого колл-центру: 0800 504 105 – цілодобово; 056 669 60 61 (з 8.00 до 20.00); 056 669 60 64 (з 8.00 до 20.00), — наголосив мер Нікополя.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538

Ворог вдарив по Кривому Рогу. Є суттєві руйнації. Начальник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається напруженою, але повністю перебуває під контролем Збройних Сил України:
–  За інформацією оперативного командування «Південь», противник веде оборонні дії та намагається утримати зайняті рубежі. Наші військові продовжують завдавати ударів по скупченнях живої сили та техніки ворога. За підтвердженими даними, на нашому напрямку за добу знищено 3 ворожі реактивні системи залпового вогню «Град», крупнокаліберну гаубицю «Акація», артилерійсько-мінометну установку «Нона», зенітно-ракетний комплекс «Тор», 11 одиниць авто-бронетехніки та 2 склади з боєприпасами в Баштанському та Бериславському районах.
Продовжують свою нелегку працю сапери. Лише за вчорашній день у Криворізькому районі та прифронтових громадах Херсонської області знешкоджено 79 ворожих боєприпасів.
Олександр Юрійович наголосив на тому, що країна-агресор продовжує терор:
Ввечері та вночі ворог вчинив чергову атаку на енергетичну інфраструктуру області. Чотири ворожі дрони були знищені над областю, але влучання все одно є. У Кривому Розі два удари. Один – по об’єкту енергетичної інфраструктури (мопед), один – водної (ракета). Скрізь руйнування значні. Слава Богу, без втрат. Аварійні бригади працювали всю ніч. Водопостачання всього міста відновлено на генераторах. По електроенергії роботи продовжуються. На ранок декілька мікрорайонів залишаються без світла. Тривають перепідключення на альтернативні лінії. Також пізно ввечері «Укренерго» запровадило віялові відключення електроенергії у Дніпропетровській області. Тому зберігайте вдома запаси води, тримайте зарядженими телефони та павербанки.
https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Як бачимо, ворог не заспокоюється і продовжує терор мирних мешканців області, руйнуючи об’єкти цивільної інфраструктури.  Це надзвичайно важко, але ми маємо триматися. Адже знаємо, що повинні вистояти та викорінити це тотальне зло! Тримаємо кожен свій фронт та щодня стаємо ближчими  до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11