Вистояли у жовтні, триматимемось і надалі!

     Сьогодні, на вранішній селекторній нараді, технічний директор комбінату Віктор Бондарець озвучив результати роботи нашого підприємства у жовтні. Всі ми розуміємо, що то був надважкий місяць суцільних зупинок гірничо-транспортного обладнання, обмеження його живлення через тотальну економію електроенергії. Пишаємося тим, що зуміли витримати відведений «енергетичний фронт» завдяки контролю з боку адміністрації та професійної команди енергетиків на чолі з Павлом Літуном.

            Отже, посилаючись на озвучену інформацію від технічного директора, у жовтні повністю виконано виробничу програму з розкривних робіт крокуючими екскаваторами, а от роторні комплекси трохи не дотягнули до поставленої мети з розкриву. В повній мірі кар’єрам також не вдалося впоратись з видобутком руди на склад. Єдина ж з працюючих у минулому місяці фабрик, Богданівська збагачувально-агломераційна, навіть перевиконала планові об’єми з випуску готової продукції.

            Керівництво комбінату висловило вдячність всім колективам підприємства за наполегливу роботу на економічному та енергетичному фронтах заради нашої спільної Перемоги.

     З початком листопада на порядку денному підприємства продовження укріплення підстанцій та ліній електропередач, а також стартові роботи з пересування конвеєрів на роторному комплексі №9 Чкаловського кар’єру №2.

      У першій декаді листопада колективи комбінату, крім Запорізького кар’єру, який тимчасово зупиняється, працюють у звичному режимі. Подальша робота підприємства залежатиме від безпекової, енергетичної та ринкової ситуації. Кожен з нас має з розумінням поставитись до перебігу подій і бути готовим до розвитку будь-якого сценарію. Поки що запасаємось терпінням, теплими речами, свічками, ліхтариками й альтернативними пристроями для обігріву та приготування їжі. Не забуваємо максимально економити електроенергію і вірити у найшвидшу Перемогу України над «суцільним злом» ХХІ століття, терористом №1 – російською федерацією та її злочинним режимом. Дякуємо всім, хто зі зброєю в руках став на Захист рідної Батьківщини. У тому числі – і нашим колегам, які наразі боронять кордони України. Продовжуємо їм допомагати, підтримуючи ініціативу адміністрації та профспілкового комітету. Пам’ятаємо: наша єдність та сила – Нездоланні, а наша воля – Непереможна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11