Щиро вітаємо Олену ЛОМІДЗЕ з ювілеєм!

     29-го жовтня свято свого ювілею зустрічає наша шановна колега, грамотний фахівець, справжній знавець своєї важливої справи та просто прекрасна людина, щаслива мама і бабуся – бухгалтер Бюро з обліку та списання запасів на виробництво Олена ЛОМІДЗЕ.

     Вже 23 роки наша ювілярка є справжньою окрасою рідного колективу та комбінату. Олена Ігорівна, як і належить бухгалтеру, сумлінно та ретельно виконує свої професійні обовʼязки, що вимагають точності, педантичності, уважності. Великий досвід, професіоналізм та наполегливість допомагають досягати необхідних результатів. Тому на роботі «закохану в цифри» іменинницю супроводжує успіх та натхнення. Нашу колегу дуже поважають не лише за високий професіоналізм, а й люблять за її надзвичайну доброту, відкритість, щирість. А вдома нашу колегу надихає спілкування з онуками. Душевну гармонію дарують подорожі та відпочинок на природі.

      З нагоди ювілею колектив Бухгалтерії, від щирого серця, вітає дорогу Олену Ігорівну. Бажає незламного здоровʼя, життєвої наснаги, втілення всіх планів у життя, щоб улюблена справа завжди приносила задоволення! Нехай обовʼязково здійсниться найбажаніша мрія – мирне небо засяє над нашою Україною!

Нехай цвітуть під небом синьооким

Ще довго-довго дні й літа,

А тиха радість, чиста і висока,

Щоденно хай до хати заверта!

Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті,

Любові, доброти і щастя повен дім,

Нехай у серці розкошує літо

І соняхом квітує золотим.

Хай постійний успіх, радість і достаток

Сипляться до Вас, немов вишневий цвіт,

Хай життєвий досвід творить з буднів свята,

Господь дарує довгих-довгих літ!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11