З професійним святом, шановні автомобілісти!

     Сьогодні, в останню неділю жовтня, свято відзначають люди особливої професії, без якої неможливо уявити сучасний світ. Вона поєднує у собі романтику безмежних доріг та безкраїх просторів небесної української блакиті, сильний вольовий дух та сталевий характер. Ця робота під силу тільки фізично загартованим, емоційно стійким і талановитим професіоналам, які повністю віддають себе улюбленій справі. Як ви здогадалися, мова йде про автомобілістів. На нашому підприємстві вони працюють у складі найчисельнішого колективу Автотранспортного цеху (АТЦ), який очолює досвідчений керівник, надзвичайно талановита, мудра, небайдужа й активна людина, справжній патріот України – Роман Меркулов.

     З початком повномасштабної війни всі, без винятку, працівники АТЦ міцно тримають свій транспортний фронт. Попри негаразди та виклики важкого воєнного часу, вони не втрачають оптимізму та надзвичайно відповідально підходять до виконання надважливих завдань. Саме завдяки невтомній праці транспортників наш комбінат, у прямому сенсі цього слова, рухається вперед. Їх робочий день розпочинається на світанку, коли перші автобуси доставляють людей на робочі місця, і триває до пізнього вечора, коли остання тонна руди відвантажується на склад. Вони везуть і вантажать, ремонтують і будують, винаходять і розвивають, повністю віддаючись своєму покликанню. Кожен працівник АТЦ – це коліщатко, без якого система комбінату просто перестане рухатись.

     Попри те, що наші автомобілісти керують різними транспортними засобами, вони всі чітко тримають один курс – сумлінно і наполегливо виконують виробничі завдання задля загального успіху всього колективу підприємства.  

     Дорогі наші автомобілісти, у день вашого професійного свята прийміть щиру подяку, від імені адміністрації та профспілки комбінату, за ваш безцінний внесок у роботу підприємства. Щиро пожаємо всьому колективу АТЦ міцного здоров’я, сімейного добробуту, подальшої успішної та безаварійної роботи, невичерпної енергії, нових досягнень, яскравих емоцій, зеленого світла на автошляхах.  Нехай усі ваші дороги ведуть до Перемог!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11