Кожен з нас може допомогти ЗСУ здолати ворога

     Вже майже 8 місяців вся територія України охоплена війною, яку проти неї розв’язала росія. Але наша держава не здається, і навіть не збирається цього робити. Ми відстоюємо своє, кожен на власному фронті, підтримуємо один одного і впевнено крокуємо до Перемоги, об’єднані єдиним бажанням – жити у вільній, незалежній та мирній країні. З перших днів війни свій фронт супротиву відкрив і наш комбінат. Ми разом робимо дуже корисну справу, а сьогодні маємо ще одне відповідальне завдання, котре допоможе ЗСУ долати ворога у зимовий час.

     Колектив підприємства став справжньою командою, яка не залишилась осторонь загальнодержавної біди. Ми донатимо у ЗСУ, за рахунок внеску кожного працівника, наші колеги, котрі взяли до рук зброю, забезпечуються теплим одягом, необхідним військовим обладнанням, елементами особистого захисту, амуніцією тощо. Керівники всіх підрозділів знають про потреби їхніх підлеглих-Захисників, озвучують їх адміністрації комбінату для подальшого вирішення. Допомагаємо, як фінансово, перераховуючи кошти із заробітної плати, так і використовуючи можливості наших виробничих підрозділів. Слід зазначити, що в цьому напрямку активно працює Ремонтно-механічний цех, котрий став справжньою тиловою армією з виготовлення захисних конструкцій для ЗСУ.

     Нагадаємо, що кошти із нашої заробітної плати перераховуються на рахунок профспілки, а потім направляються на закупівлю необхідного для армії. Про звіти із переліком придбаного кожен з вас може запитати у лідерів цехових профспілкових організацій. Зі свого боку можу запевнити, що, як голова комісії профкому, практично щодня голосую за спрямування коштів для конкретної підтримки наших колег на передовій.

     – Дякуємо всім, хто долучається до наших ініціатив. З початком повномасштабного вторгнення за кошти працівників комбінату вже закуплено сотні одиниць військового одягу, аптечок, бронежилетів, десятки елементів для ведення оборонних, розвідувальних і контрнаступальних операцій, засобів зв’язку та живлення. Зараз, разом з нашими Захисниками, готуємось до зимування у польових умовах, розповіли керівники підприємства.

     Так, на жаль, війна затягнулась на тривалий період. Вона починалась із зими і продовжується під час важкого для всіх холодного сезону. Крім теплого одягу та буржуйок, нашим Захисникам необхідно боронити себе і техніку від прямого ураження з боку ворога. Наші ЗСУ потребують маскувальних сіток захисного, «зимового» кольору. Для їх виготовлення потрібна біла тканина. Цілком підійдуть простирадла та інші елементи постільної білизни. Погодьтесь, що у кожного з нас знайдеться бодай одне простирадло, котрим ми вже давно не користуємось. Сьогодні ж воно може допомогти захистити техніку і зберегти життя наших воїнів.

     Для всіх, хто бажає долучитись до підтримки української армії у зимовий час, повідомляємо, що тканину для плетіння маскувальних сіток можна принести до Культурно-розважального центру (ДК): з 9.00 до 18.00.

     Допоможемо ЗСУ боронити та відвойовувати нашу рідну землю! Разом до Переможного світанку!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11