Ще 4 HIMARS прибули в Україну

     Американські системи реактивного вогню HIMARS стали в Україні легендарними, справжніми “химерами” для російських окупаційних військ. Збільшення їх кількості означає, що наші професійні та непереможні ЗСУ ще ефективніше знищуватимуть терористів, які останніми днями, розуміючи своє безсилля щодо захоплення території нашої держави, цілеспрямовано вбивають цивільне населення та руйнують обʼєкти критичної інфраструктури.

      Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден засудив масований удар росії по Україні 10 жовтня, внаслідок якого в різних містах загинули 14 і травмовані 89 людей.

     — Ці напади ще більше зміцнюють наше зобов’язання підтримувати народ України стільки, скільки буде потрібно. Разом із нашими союзниками та партнерами ми продовжуватимемо стягувати з росії ціну за її агресію, притягати до відповідальності за звірства і воєнні злочини. Натомість продовжуватимемо надавати підтримку Україні, необхідну для захисту країни і свободи, – наголосив президент Джо Байден.

     Наші союзники не стали зволікати з поставками необхідного нам озброєння. Гарну новину про отримання від США ще чотирьох ракетних систем підвищеної мобільності HIMARS повідомив міністр оборони України Олексій Резніков у Twitter:

     — 4 додаткових HIMARS від наших партнерів прибули! Дякую Джо Байдену, Ллойду Остіну і американському народу. Час HIMARS: добрий час для українців і поганий час для окупантів. Чудові новини напередодні зустрічі у форматі “Ramstein 6”.

     Нагадаємо, що перші HIMARS прибули в Україну в середині червня та різко змінили хід війни на нашу користь. Ці наземні пускові установки дозволяють завдавати ударів по російських об’єктах в тилу ворога, глибоко за лінією фронту.

https://twitter.com/oleksiireznikov/status/1579935298225831937

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2022/10/10/statement-by-president-biden-on-russias-missile-strikes/

      Українців обнадіює те, що найвпливовіші країни світу дотримуються своїх обіцянок щодо підтримки нашої держави у протистоянні величезній армії кровожерливих рашистів. Дякуємо США за лідерство в цьому питанні. Покладаємось на наших хоробрих воїнів та разом з усім цивілізованим світом допомагаємо незламним ЗСУ впевнено наближати Перемогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11