Перша група знову була непереможною на футбольному полі

     Працівники комбінату своєю наполегливою працею міцно тримають виробничий та економічний фронти, що надважливо для підтримки армії і бюджетів всіх рівнів. Наявність роботи і спілкування в колективі зараз надзвичайно важлива для стабілізації емоційного стану кожного з нас. Крім трудової терапії, дуже дієвим антистресом є заняття фізкультурою та спортом. З початком війни трибуни та нашому стадіоні «Авангард» замовкли, як і в усій країні. Але тренування спортсмени все одно не припиняють. При цьому періодично виходять з ініціативою проведення змагань, щоб не забувати добрі традиції виробничого спорту. У цьому питанні їх повністю підтримує профспілковий комітет на чолі з Євгеном Запускаловим. Співпраця такого потужного тандему і призвела до рішення відносно проведення кубкового футбольного матчу між збірними командами І і ІІ груп на честь закриття сезону. Цей поєдинок відбувся 8-го жовтня на футбольному полі стадіону «Авангард». Кореспонденти «ЗМ» слідкували за його перебігом.

     Теперішнє “бабине літо” подарувало сонячну та теплу погоду, яка цього жовтневого дня панувала на стадіоні. Команди вийшли на поле, вітаючи одна одну, та жваво розпочали гру. Зі стартових секунд особливо активно ворота суперників атакували футболісти І групи, що принесло свій результат вже на 5-й хвилині першого тайму. Рахунок матчу влучним ударом відкрив бомбардир Ігор Шпонька, чим неабияк надихнув команду. На хвилі піднесення наступний блискавичний гол вдалося реалізувати Іллі Ходулі.

     Через такий перебіг подій напруга на футбольному полі стрімко зростала, виникало багато небезпечних моментів, причому біля обох воріт. Одним із таких знову вдало скористався Ігор Шпонька, оформивши “дубль” на свій рахунок. Та блискучий успіх суперників не підірвав бойовий дух гравців ІІ групи, вони продовжували наполегливу боротьбу. Врятувати невтішне становище команди вдалося її лідеру Олександру Самойлову. На останніх секундах матчу він поставив ефектну крапку у кубковому матчі, забивши гол престижу. Таким чином, остаточний рахунок на табло застиг на позначці 3:1 на користь команди І групи.

     Товариська гра подарувала її учасникам та вболівальникам море незабутніх емоцій, драйву та адреналіну. Під бурхливі оплески церемонію нагородження учасників Кубку провів голова профспілкового комітету Євген Запускалов. Він привітав футболістів і вручив переможцям заслужений трофей. Додатковим бонусом від профкому став призовий фонд матчу у розмірі 4,5 тис. грн.

     Перемагати – в крові українського народу. Цю істину щодня доводять наші незламні Захисники на передовій, а разом з ними – всі ми, кожен на своєму місці. Довели минулими вихідними і спортсмени комбінату. Тож, дякуємо футболістам за подаровані емоції, а профспілці – за підтримку командного духу в трудових колективах підприємства. Сподіваємось, що завдяки спільним зусиллям, вже наступного року зможемо повноцінно зануритись у вирій спортивних подій на комбінаті під мирним небом. Віримо, що всі команди стануть до боротьби у повному складі, повернувши на майданчики всіх учасників Спартакіади. Особливо тих, хто сьогодні демонструє свій хист на полі бою.

Анастасія ШАБЛЯ,

Наталія ЧЕПЕЦЬ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11