Продовжуємо звільняти свої території і заручатись міжнародною підтримкою

     Звитяжні, вмотивовані та цілеспрямовані ЗСУ впевнено прямують до своєї мети, звільняючи тимчасово захоплені російськими військами населені пункти Херсонської області.

     Так, за офіційним повідомлення Президента України  Володимира Зеленського, за минулу добу «від псевдореферендумів були звільнені та стабілізовані Нововоскресенське, Новогригорівка і Петропавлівка, що на Хесонщині». Глава держави запевнив, що рух українських військ у цьому напрямку продовжується. Не забув також від усього серця подякувати нашим мужнім Захисникам і Захисницям за такі подвиги.

     Верховний головнокомандувач заявив, що указ путіна про приєднання Запорізької АЕС до російської енергосистеми визнано нікчемним, тому атомна станція продовжує залишатись українською. Наразі управління цим об’єктом здійснюється Києвом. Очолює ЗАЕС президент «Енергоатому» Петро Котін. Найближчим часом очільник МАГАТЕ Рафаель Гроссі проведе перемовини з українською та російською стороною стосовно збереження безпечної ситуації на цьому енергетичному об’єкті.

            Отже, починаємо день з оптимістичних новин. Заряджаємося позитивною енергією і прямуємо тримати свій фронт. Переможний фінал війни залежить від кожного з нас. Не забуваємо про це і рухаємось тільки вперед!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11