Місто знову в жалобі за загиблим Героєм

     Війна принесла ще одне горе в Покров. Захищаючи Незалежність України від російських загарбників, загинув наш земляк, солдат парашутно-десантного батальйону, 29-річний МОСТІПАН Олександр Анатолійович.

     Містяни, друзі, побратими, колеги та знайомі зібралися сьогодні, щоб віддати шану Герою. З військовими почестями, стаючи на коліна, проводжали нескореного солдата в останню земну путь. Квітами та жовто-блакитними стягами встеляли його шлях до небес. Люди разом з родиною загиблого плакали від нестримного болю. Неможливо змиритися з такою непоправною втратою, війна забирає у нас найдорожче…

     Молодий хлопець, хоробрий воїн до останнього подиху боронив Україну, своє місто, рідних, друзів, весь український народ. У важкому бою, поблизу населеного пункту Нове Краматорського району на Донеччині, кляті рашисти забрали життя нашого Захисника.

     Панахиду за загиблим Героєм відслужив Благочинний Православної Церкви України міста Покров, протоієрей Іван Назарик.

     Висловлюємо щирі співчуття рідним Олександра. Вічна пам’ять Герою, честь і слава мужньому Захиснику, який, виявивши стійкість та героїзм, поклав своє життя за мирне небо над Батьківщиною!

Фото прес-служби міського голови

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11