США постачають ЗСУ засоби боротьби з іранськими дронами-камікадзе

     Останнім часом росія активно застосовує у війні проти України іранські дрони-камікадзе, що призначені для ураження цілей на дальній відстані. Ця зброя являє собою бражуючий чи курсуючий боєприпас. Зазвичай їх запускають парами або “зграєю”. Хорошою новиною є те, що ЗСУ вже отримують для боротьби з іранськими дронами-камікадзе ізраїльські засоби, вироблені у США.

      Про це заявив посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук в ефірі національного телемарафону. На запитання ведучого, «чи може Ізраїль допомогти Україні у боротьбі з іранськими дронами?», дипломат пояснив, що передача патентованих розробок здійснюється за згодою розробника та країни-виробника.

     – Насправді іранські дрони є копіями американських, які були збиті Іраном на території Сирії. Безумовно, та ізраїльська промисловість, яка працює в цьому секторі, є фактично вся спільним підприємством зі Сполученими Штатами. І, за моєю інформацією, ми саме від Америки вже отримуємо те, що нам потрібно. Знову ж таки, не без згоди Ізраїлю. Я вважаю, що це найважливіше зрушення, яке сталося за останні місяці завдяки нашому нескінченному тиску на ізраїльську сторону, – наголосив Євген Корнійчук.

https://www.youtube.com/watch?v=ADmfCyyPQtc

     Дякуємо нашим партнерам за підтримку України у війні за спільні демократичні та загальнолюдські цінності. Сподіваємось, країни-союзники збільшуватимуть обсяги військової допомоги, що значно пришвидшить Перемогу України та наблизить довгоочікуваний мир на нашій землі.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11