Цілюща терапія природою Карпат

     Ви втомились від війни? Набридло здригатись від сирен і ховатись від ймовірних вибухів? Постійно нервуєте і не можете сконцентруватись на роботі? Хочете заховатись від усього навколишнього або взагалі втратили цікавість до життя і бажання рухатись вперед? Психологи називають цей стан депресією. Так, страх, стрес, розчарування і втома – це все прояви впливу війни на людський організм. Ми здатні втомлюватись не тільки фізично, а й психологічно. Різниця в тому, що першої втоми можна позбутись шляхом відпочинку, тривалого сну, а от психічний стан, на жаль, ці способи не виправлять. Щоб подолати депресію, психологи, як правило, рекомендують зайнятись фізичними вправами, улюбленим хобі, тобто спробувати відволіктись від буденності. Та, на жаль, в умовах війни не кожен з нас в змозі це зробити. Значить треба змінити обстановку, на якийсь час утікти від постійних стресів, при цьому не втрачаючи роботи і не виїжджаючи за кордон. Спробуйте просто взяти відпустку і поринути у світ загадкової, фантастично красивої карпатської природи. Працівники нашого комбінату з липня мають таку можливість. А зветься вона відпочинком у туристичному комплексі (ТК) «Буковель». Ви ще не скористались цією чудовою нагодою? Тоді розповідаємо докладніше.

                                                                          Що таке ТК «Буковель»?

     Це просто рай для всіх категорій відпочивальників. Ви любите долати туристичні маршрути та підкорювати нові гірські вершини – будь ласка, прокидаєтесь зранку і одразу можна розпочинати. Хочете насолодитись тишею і неймовірною красою Карпат та їх лісового масиву – скільки завгодно, просто збираєтесь і відправляєтесь. Не вистачає драйву та екстриму? О, ну тоді вам точно сюди. Найвищий тролей Буковелю, довжиною у 1130 метрів, чекає саме на вас. А навпроти – ну дуже круті американські гірки, місцеві їх назвали «Родельбан», що перекладається, як «літні сани». Якщо бажаєте гострих відчуттів, то вам точно туди. Роздивитись гірські та лісові простори з висоти пташиного польоту, побачити Говерлу, познайомитись зі світом давньої гуцульщини, поринути у карпатську минувшину і таємничість, проїхатись на велосипеді над озером Молодості, попити кави, насолоджуючись неперевершеними краєвидами – це все вам подарує казкова країна під назвою «Буковель».

                                                                                          Як отримати путівку?

            Якщо ви плануєте подарувати собі мальовничу осінь у Карпатах, то можете почати оформлювати відпустку та путівку до Буковелю вже зараз. Для цього повідомте відповідального за такий напрямок роботи у вашому підрозділі (як правило, це голова цехової профспілкової організації), отримайте виписку і прямуйте до каси профкому, аби оплатити вашу подорож. Зараз у вас виникло логічне питання: «Скільки ж коштує путівка до Буковелю?». За рішенням акціонерів та правління комбінату, працівники підприємства користуються 50% знижкою, тобто оплачують половину її повної вартості.

                                                                       Скільки коштує відвідати Буковель?

     Отже, 7-денна подорож до ТК «Буковель» з проживанням у номері економ-класу на двох коштуватиме 4 тис. грн, у напівлюксі – 10 тис. 185 грн. Якщо ваша родина складається з 3-х осіб, то тижневе проживання у номері стандарт-класу обійдеться 11 тис. 235 грн. А вартість напівлюксу для 4-х людей становить 18 тис. 410 грн.

     Варто зауважити, що, крім проживання, вартість путівки включає можливість харчуватись (для цього маєте на картці 500 грн на день) у кафе та ресторанах, розташованих на території ТК «Буковель» – «Бугіль», «Фільварок», «Сало». Перший вирізняється найбільш демократичними цінами. Проте, у двох інших теж варто побувати, аби скуштувати ексклюзивні страви української національної та карпатської особливої кухонь. Борщ з пампушками, налиснички, банош, вареники з різними начинками та шкварками, ексклюзивні напої і страви на відкритому вогнищі – це та їжа, котра зробить вас гурманами української кухні. «Бугіль» розташований прямісінько на центральній площі туристичного комплексу, «Сало» – неподалік від нього. А от, щоб дістатись колиби «Фільварок», треба купити білет на підйомник або пішки пройтись вгору, до вершини тролею. На лоні чарівної осінньої природи, то зовсім не важко, а тільки додасть вам задоволення.

                                                                                              І це ще не все…

     На рецепції Вам видадуть дві картки: одна – на харчування, інша – на медичні послуги (200 грн на день). Обов’язково враховуйте, що картка харчування поповнюється щодня, до речі, якщо на ній залишаються кошти, то їх можна накопичувати протягом періоду всього відпочинку. На медицину ж ви одразу отримуєте повну суму, якою можете розпоряджатись на власний розсуд, обираючи потрібні процедури. Для цього до ваших послуг – медичний центр та спа-салон «Оазис».

 

                                                                                  Отже, підсумуємо

      Протягом відпочинку у ТК «Буковель» наш турист має на двох картках 4 тис. 900 грн. (харчування+медицина). При цьому ми пам’ятаємо, що середня вартість путівки на одну особу складає від 4 до 5,5 тис. грн. Виявляється, що проживання в екологічно чистих будиночках з прекрасними умовами для нас є практично безкоштовним! То чи варто нехтувати таким унікальним шансом?..

     Звісно, рішення приймати вам, шановні колеги. Хтось скаже, що нині війна, тому не на часі відпочивати і розважатись. Але ж, де тоді брати сили для того, щоб наближати нашу спільну Перемогу?! Якраз цілюща карпатська терапія і допоможе вам відновитись, набратись позитивної енергії та зміцнити здоров’я, налаштуватись на подальшу боротьбу та підтримку наших Героїчних Захисників!

     Сьогодні 95 працівників підприємства вже скористались соціальною програмою з оздоровлення. До їх числа можете приєднатись і ви! За наявною інформацією, ТК «Буковель» відкритий для працівників комбінату до 1-го листопада.

                                                                                                                                                                                    Наталія ЧЕПЕЦЬ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11