Завтра громада відпрацьовуватиме навички з евакуації

     Нагадуємо, що завтра, 13-го вересня, у нашому місті пройдуть спеціальні навчальні заходи з відпрацювання дій на випадок виникнення надзвичайної ситуації. Про це повідомив виконком Покровської міської ради. Одразу інформуємо про те, що наразі ситуація у громаді повністю контрольована, ворога поблизу нашої території не було і не буде, рівень радіації знаходиться в межах норми. Подібні тренування проводяться по всій Україні через повномасштабне вторгнення росії та маніпуляції окупантів навколо атомних обʼєктів, розташованих на території нашої держави.

      З огляду на потенційну небезпеку, слід бути готовими до різних сценаріїв розвитку подій. З цією метою у Покрові відбудуться навчання за участі населення громади, відповідальних відомств та екстрених служб (підрозділів ДСНС, співробітників Нацполіції, Екстреної медичної допомоги, працівників бюджетної сфери).

     На тренуваннях відпрацьовуватимуть злагодженість та чітку систему евакуаційних дій, із застосуванням засобів захисту та спецтехніки.

   Підготовлений – значить захищений! Враховуючи те, що росія використовує ганебні методи своєї агресії, всім українцям доводиться засвоювати базові правила поведінки на випадок виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій. Щоб знати, як себе захистити, вивчаємо теорію та віримо, що навички з евакуації ніколи нам не знадобляться на практиці.

     З офіційних джерел за посиланням:

https://pkrv.dp.gov.ua/news/do-uvagu-meshkanciv-gromaduvidbudutsya-trenuvalni-zahodu-8048?fbclid=IwAR0Ux7BnhZ1xqCYwDp4ykyzxi5GFWncDA1lmhphPmBWUS_-s-sFjQx1aUoM

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11