Літо відпрацювали успішно. Затверджено програму виробничого вересня

     Працівники нашого комбінату упевнено тримають свій нелегкий виробничий фронт, щодня стикаючись з безліччю проблем та бар’єрів. Військовий час диктує свої важкі виклики, з якими доводиться боротись абсолютно всім підрозділам. Руйнування логістичних шляхів, нестабільна ринкова кон’юнктура, яка наразі працює не на нашу користь, загроза енергетичного обмеження, надважка робота з постачанням будь-яких ресурсів для дієздатності підприємства, кадровий дефіцит – і це тільки частина всього спектру перепон, котрі стоять на шляху виконання наших з вами виробничих завдань. Але гірники не опускають рук, натомість – наполегливо працюють над вирішенням задач, навіть тих, яких ще ніколи в житті не виконували, справляються і з плановими показниками. За це їм особиста подяка від Голови правління Сергія Шуваєва, профспілкового комітету і всіх керівників функціональних підрозділів.

   Сьогодні в.о. технічного директора Сергій Котій підтвердив, що всі кар’єри, фабрики і транспортні підрозділи справились із виробничою програмою серпня. Затим окреслив план робіт на перший місяць осені. Головна новина – 1-го вересня здійснено запуск Богданівської збагачувально-агломераційної фабрики, знову у складі комбінату. Її начальник Вадим Гибало на вечірньому селекторі відзвітував про розпалення агломашини, яка стабільно працює, набирає належної температури. Тому вже за декілька годин перші тони агломерату ляжуть на фабричні склади.

    У зв’язку із запуском ще одного виробництва, роботи додається всім, а в першу чергу – Залізничному та Автотранспортному цехам. Що ж розширення фронту робіт – то досить обнадійлива перспектива.

     У повсякденних трудових буднях не забуваємо і про підтримку Захисників України. Наші хлопці, загартовані гірницькою волею та сталевою витримкою, мужньо боронять країну від ворога. Дякуємо їм за це і чекаємо вдома, з Перемогою!

     Тож, продовжуємо працювати в інтенсивному ритмі, долаючи всі випробування та готуючись до різних сценаріїв розвитку подій. Гуртуємось і разом прямуємо до заповітної мети!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11