Новини Дніпропетровщини, 18 серпня: окупанти руйнують мирне життя мешканців нашого регіону постійними обстрілами

Рашисти знову обстріляли 2 райони. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що вночі росіяни завдали ударів по двох районах – Криворізькому та Нікопольському:

Двічі накрилb вогнем Нікопольський раойн. У житлові квартали Нікополя прилетіли 15 снарядів зі ствольної артилерії. Внаслідок обстрілу поранення отримала 57-річна жінка. Зараз вона знаходиться у лікарні. У місті пошкоджені 15 приватних будинків, школа, автівки, магазин та храм. Обстрілами зачепило кілька газогонів та ліній електропередач. На місці працюють аварійні бригади. Щодо Криворізького району, там ворог скерував «Урагани» на Апостолівську громаду. Без руйнувань та постраждалих.

У них немає нічого святого! Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук акцентував на тому, що «окупанти б‘ють по Нікополю зі сторони Енергодара через водосховище, після чого тікають зі своїх позицій. Називають себе православними та в той самий час обстрілюють храми. В них немає нічого святого».

Посадовець додав, що вчора ворог, використовуючи ствольну артилерію, вдарив по околицях с.Велика Костромка, що на Криворіжжі. Внаслідок обстрілів пошкоджені лінії електропередач, бригади фахівців працюють над відновленням. Окрім того, сталося займання сухої трави, вогнеборці вже загасили пожежу. Під обстріл потрапили й прикордонні території Апостолівської громади. На щастя, без постраждалих та руйнувань.

Покладаємося на наших захисників, віримо в Президента і всі разом працюємо на Перемогу України, – закликав Микола Лукашук.

Влада надає допомогу постраждалим. Мер Нікополя Олександр Саюк нагадав нікопольцям, які постраждали від обстрілів та потребують допомоги, що у місті працюють кол-центри за наступними номерами: 0800 504 105 – цілодобово; 056 669 60 61 (з 8.00 до 20.00); 056 669 60 64 (з 8.00 до 20.00)

За словами Олександра Івановича, інфраструктура, комунальні підприємства міста працюють. Триває ліквідація наслідків попередніх обстрілів.

Все під контролем ЗСУ. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул повідомив, що по всій лінії зіткнення на Криворізькій ділянці фронту ситуація продовжує залишатися напруженою, але повністю перебуває під контролем Збройних Сил України:

За інформацією оперативного командування «Південь», ворог продовжує ведення бойових дій по зайнятому рубежу оборони, але завдяки нашим хлопцям зазнає втрат в живій силі та техніці. При цьому продовжує цинічно обстрілювати мирне населення прилеглих громад і вдень, і вночі.

Щодо ситуації у Кривому Розі, то вона зберігається стабільною та повністю контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Життєдіяльність міста повністю забезпечена, працюють усі органи влади, соціальні установи та комунальні підприємства.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul/videos/1066857637271305/

Ані на мить не зупиняємося, рухаємося тільки вперед, працюємо, міцно тримаємо «економічний фронт» та разом наближаємо одну на всіх мрію – нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11