Новини Дніпропетровщини, 15 серпня: окупанти знову тероризують мирних мешканців регіону

Рашисти здійснили масований обстріл. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що регіон пережив ніч масових атак:
Під удар ворога потрапили два райони – Синельниківський та Нікопольський. Нікопольський район росіяни атакували з «Градів». У Нікополь були скеровані 20 реактивних снарядів. Зазнали руйнувань склади, цехи та адмінприміщення промислового підприємства. Загиблих та поранених немає. Ще 20 реактивних снарядів поцілили у Марганецьку громаду. Там без руйнувань і постраждалих. У Покровській сільській територіальній громаді через ворожий обстріл пошкоджене підприємство енергетичної інфраструктури. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. По Синельниківському району російська армія вдарила чотирма ракетами С-300. Зруйнований об’єкт соціальної інфраструктури. Деталі «прильоту» з’ясовуються. Одну російську ракету X-59 наші військові збили над областю цієї ночі.

Під прицілом орків – Нікопольський та Синельниківський райони. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук додав, що вчора близько шостої години вечора окупаційні війська російської федерації з «Градів» обстріляли Марганецьку громаду у Нікопольському районі. Всього зафіксовано 20 пострілів. Минулося без постраждалих, інформація щодо руйнувань з‘ясовується.

Також ввечері, за словами посадовця, з‘явилося повідомлення про те, що люди чули вибух у Покровській громаді Синельниківського району. Микола Лукашук заспокоїв, зазначивши, що цей вибух стався на території Запорізької області.

Не полишають рашисти у спокої й Криворіжжя. Там окупанти вдарили по прикордонним територіям Зеленодольської та Широківської громад.

Попереду ще багато роботи. Але правда на нашому боці, тож і Перемога обов’язково буде за нами. Віримо в Збройні сили України, в Президента і в свою державу. Разом здолаємо будь-якого ворога, – впевнений Микола Лукашук.

Місто допомагає постраждалим від обстрілів. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що міська влада продовжує працювати над ліквідацією наслідків попередніх обстрілів та допомагати нікопольцям. Вся інфраструктура, комунальні підприємства міста працюють.

Ситуація під контролем, впевнено наближаємо Перемогу! Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул надав інформацію, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку фронту протягом минулого тижня була напруженою, але ситуація знаходиться повністю під контролем Збройних сил України:

За інформацією Оперативного Командування «Південь», лише за минулий тиждень на Криворізькому напрямку штурмова авіація, ракетно-артилерійські та інші підрозділи української армії знищили: ворожий командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 217-го парашутно-десантного полку; пункт управління 49-ї ворожої армії; командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 76-ої десантно-штурмової дивізії орків. Ворог отримав від нашої авіації низку потужних ударів по опорному пункту біля села Андріївка та по скупченню сили і техніки біля Брускинського. Знищено чимало броньованої та автомобільної техніки, а також декілька ворожих складів боєприпасів. На додаток наші воїни напередодні Дня молоді влучно заземлили черговий безпілотник «Орлан-10». Це – гарний подарунок, хлопці! Дякуємо нашим військовим за мужність та героїзм!

Як акцентував посадовець, основні зусилля рашистів продовжують зосереджуватися на утриманні займаних позицій і недопущенні просування наших військ. Також ця орда продовжує тероризувати обстрілами мирні громади в результаті чого гинуть цивільні, знищується інфраструктура, горять поля з врожаєм.

Щодо стану справ у самому Кривому Розі, то всі комунальні та оперативні служби працюють у штатному режимі. Забезпечена нормальна діяльність всієї інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Ситуація в місті повністю контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ.

З бойовим настроєм розпочинаємо новий робочий тиждень. Гуртуємося задля досягнення нашої спільної мети та крок за кроком наближаємо Перемогу! Віримо, що вже зовсім скоро все 100% буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11