Спеціалісти-будівельники відзначають професійне свято

     Наше підприємство, функціонуючи у складі гірничо-металургійного комплексу країни, із року рік підтримує свій позитивний імідж. Це стає можливим завдяки самовідданій праці всього нашого колективу. З початком війни ми продовжили трудитися,  спрямовуючи зусилля на підтримку економічного фронту – наповнення бюджету міста, допомогу нашим мужнім Захисникам.
     Всі без винятку структурні підрозділи вносять свій вклад у спільну справу. Та сьогодні нам би хотілося відзначити спеціалістів Ремонтно-будівельного цеху (РБЦ), які 14 серпня відзначають своє професійне свято – День будівельника. У переддень свята ми поспілкувалися з керівником РБЦ Сергієм Волосовим, а також на власні очі пересвідчилися у професіоналізмі фахівців цього важливого підрозділу.

     Перш за все Сергій Іванович зазначив, що колектив його цеху хоч і не численний, але дуже згуртований. Кожен з його представників дуже відповідально ставиться до доручених задач та докладає максимум зусиль задля того, щоб вчасно все виконати.
     – З початку року ми мали певний перелік виробничих завдань. В їх числі: організація та виконання штукатурно оздоблювальних, покрівельних робіт, виготовлення власної продукції: блоків, лотків, кришок для люків і т.д. Але, як тільки почалася повномасштабна війна, нам довелося внести у них певні корективи. Адже, в першу чергу, нам потрібно було акумулювати всі зусилля задля допомоги нашим Збройним Силам України, а саме укріпити стратегічні точки. Ці задачі були виконані на 100% у найкоротші терміни. Звісно, паралельно з цим ми продовжували трудитися над реалізацією наших виробничих планів.

     У число останніх успішно виконаних робіт працівниками РБЦ увійшли: перекриття покрівлі на посту діагностики легкових автомобілів Автотранспортного цеху, також на складі ТМЦ, будівництво будівлі для зберігання пожежного обладнання Служби забезпечення виробництва, покрівельні роботи на підстанціях  №6 та 8, які забезпечують живлення роторних комплексів Північного та Чкаловського кар’єру №2.

     Чимало зусиль було витрачено на виконання покрівельних робіт, які зараз тривають на будівлях 3-ї категорії: на 14 галереї Чкаловської збагачувальної фабрики, Електровозному депо Залізничного цеху. Також спеціалісти РБЦ завершили облаштування кабельної траси під нову електричну котельну, яку планують запустити вже цього опалювального сезону. Активну участь у цій справі брали: тесляр Юрій Синаєвський, бетоняр Олександр Шматько, монтажник Василь Рійчук, муляр Сергій Черніков під керівництвом в.о. начальника дільниці ремонтно-будівельних робіт Анатолія Лисичко.

     – У найближчих наших планах старт покрівельних робіт на Олександрівській та Чкаловській збагачувальних фабриках, в тому числі на котельних Теплосилового цеху, – додав Сергій Волосов.
     Керівник цеху відзначає, що РБЦ зараз відчуває гостру нестачу кадрів. За його словами, особливо на “вагу золота” люди, які можуть працювати на висоті. Але, незважаючи на кадрові труднощі, колектив цеху надзвичайно старається: кожен, незалежно від віку та досвіду роботи, працює на совість.

     – Я особисто радий всім, хто приходить на роботу до нашого підрозділу. Адже на нас покладено чимало завдань, вирішувати які треба тільки разом. Особливий вклад у наш виробничий успіх вносить молодь. Так буквально півроку тому до нас прийшов молодий грамотний спеціаліст – покрівельник Олексій Лінник. Особисто я дуже задоволений цим старанним перспективним хлопцем. Дуже хочеться, щоб і надалі до нас влаштовувалися на роботу небайдужі до проблем виробництва спеціалісти, – висловлює свої думки Сергій Іванович.

     Не менш важливий внесок людей, які не одиндесяток років трудяться на благо рідного цеху та комбінату. У їхньому числі спеціалісти з великим досвідом роботи: формувальники залізобетонних конструкцій Микола Абакуменко, Сергій Середа, Ігор Денисенко, електрогазозварник Федір Бошота, Євген Єрохін, малярі: Наталія Панова, Оксана Федорова, Марина Яковлева, Тамара Таран, Надія Бошота. Всі вони дуже відповідальні та наполегливо йдуть до досягнення виробничих цілей.

     У День будівельника  керівництво РБЦ разом із  цеховим комітетом, попри все те, що нас зараз  оточує, адресує тільки найкращі побажання своєму колективу:
     – Натхнення на професійні звершення, успішну реалізацію проектів, досягнення нових висот! І, звісно, мирного неба, здоров’я, сімейного щастя, благополуччя у житті та всього-всього найкращого!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11