Сотні дронів та інших девайсів для ЗСУ від литовських волонтерів

     Народ Литви з перших днів повномасштабного вторгнення рашистів на нашу землю не припиняє надавати Україні військову, гуманітарну та фінансову підтримку. Лише за перші дні серпня волонтери литовської благодійної організації “Blue/Yellow” for Ukraine передали нашим Захисникам понад сотню дронів та інших девайсів військового призначення.

     Які ж саме військові гаджети передали литовці?
  • 60 дронів DJI Mavic combo,
  • 13 квадрокоптерів Autel Evo,
  • 89 коліматорних прицілів,
  • 91 магніфер.
     — Українські війська героїчно протистоять російським загарбникам, і ми невтомно працюємо над постачанням усього необхідного цим військам. Старлінки, безпілотники, біноклі та багато іншого прибувають до військових частин Збройних Сил України майже щодня, — констатує лідер “Blue/Yellow” Йонас Охман.
     Також литовські друзі продовжують передавати нашим Захисникам автомобілі підвищеної прохідності та інші речі, якими військові користуються на фронті.

     Українські незламні воїни ціною власного життя захищають весь світ від російського терору. Литовський волонтерський рух на підтримку України суттєво зміцнює обороноздатність нашої держави. Вдячні європейським друзям, які наближають спільну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11