Рашисти вбили полонених азовців, щоб приховати тортури та дискредитувати Збройні Сили України

     Російські нелюди вдалися до чергового воєнного злочинунебаченого, цинічного, підлого, жорстокого. Збройні сили рф відкрили прицільний навмисний артилерійський обстріл в напрямку виправної установи в населеному пункті Оленівка Донецької області, де утримувалися зокрема й українські полонені.

     Генштаб ЗСУ повідомив, що обстріл було зроблено для того, щоб звинуватити Україну в скоєнні воєнних злочинів та приховати тортури над полоненими.

     У вʼязниці в Оленівці окупанти утримували полонених із заводу Азовсталь, що у Маріуполі. У цій вʼязниці також тримали цивільних маріупольців, які не пройшли «фільтрацію» рашистів.

     — Мета «оленівського злочину» — приховати свідчення про масштаби російських військових злочинів і тортур, яких стає дедалі більше, зірвати домовленості щодо обмінів, дискредитувати Збройні сили України та (в цьому випадку) конкретні моделі іноземної реактивної зброї, яка наводить жах на російських окупантів,написав на своєму Telegram-каналі радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. — Масштабність та швидкість інформаційної кампанії російських пропагандистів свідчать про те, що це була саме спланована, організована акція. Ми знаємо, що частину полонених захисників перевели в барак, у який було влучання, за декілька днів до злочину. Класична, цинічна, продумана false flag operation.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ft.me%2FM_Podolyak%2F97%3Ffbclid%3DIwAR2lA7kJ2tzmS-bZEa3nsj5pzWYHLTgyd7__oRiQIoFzehLRkAkTrQC0OSU&h=AT3mI6q-Ux1pfx4mXaHvR1QE7RvBxDUiDHtCHP65jgigv0uqhupWAJqghry6yskqTVxFz3BFKrAR5yBzM0eSUcLSBPokKmEcz8F-4r5swPMsA3siv_E0Yd_-l-lVNw

https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/373703864942698

     Не пробачимо ординським покидькам вбивство українських полонених. Побратими Героїв-Захисників вже змушують окупантів тремтіти від страху і шкодувати, що вдерлися з війною в країну вільних людей. Врешті-решт кожен рашист отримає по заслугах за скоєні звірства, вбивства невинних, страждання всього українського народу. Віримо у Збройні Сили України та нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11