Будьте обережні: у місті зафіксовані випадки шахрайства!

Офіційний сайт міськради повідомляє про те, що у місті зафіксовані випадки обману літніх людей. Вказано, що шахраї вдаються до нових способів виманювання грошей у пенсіонерів.

Виникали випадки, коли аферисти представляються працівниками соціальних установ та запевняють, що їх уповноважили видавати фінансову допомогу літнім людям у розмірі 200 чи 300 гривень. При цьому довірливі пенсіонери отримують 500 гривень однією купюрою, і мають розміняти її чи дати з неї здачу. Пізніше виявляється, що гроші, які отримували довірливі мешканці міста – фальшиві.

У зв’язку з цим міська влада закликає покровчан попередити рідних та знайомих людей похилого віку про те, що у нинішніх умовах слід бути надзвичайно уважними та обережними: у жодному разі не відкривати двері незнайомцям та не впускати їх до своєї оселі.

Якщо ви помітили підозрілих осіб, стали свідком шахрайства або жертвою аферистів, треба обов’язково звертатися до поліції або виконкому.

Покровське відділення поліції Нікопольського відділу поліції: (05667) 4-20-02, (050) 456 40 11 – черговий відділення поліції.

Телефонні номери гарячої лінії виконкому: (05667) 4-34-04, (095) 822 15 19

https://pkrv.dp.gov.ua/news/oberezhnozhertvamu-shahrayiv-stayut-pensioneru-7866

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11