Померла відома телеведуча Руслана Писанка

     Сьогодні вночі, 19 липня, у Німеччині від тяжкої хвороби померла українська актриса та телеведуча Писанка (Писанко) Руслана Ігорівна. Їй було 56 років.

    Цю трагічну звістку повідомили на сайті “1+1”, де Руслана Писанка у “Сніданку з 1+1” вела проєкт “Твій день”:

     — Велика війна змусила поїхати її до Німеччини. Там лікарі у Руслани Писанки діагностували важку хворобу. Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась в трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала.

     1995 року Руслана Писанка закінчила режисерський факультет Київського державного інституту культури за спеціальністю “режисер телебачення”. Її зірка засяяла на телебаченні, коли вона почала вести прогноз погоди разом з Олексієм Дівєєвим-Церковним.

      Талановита, ефектна та харизматична Руслана Писанка була впізнаваною та бажаною гостею на телеекрані.

     Улюблениця глядачів брала участь у популярних телепроєктах — “Жіночий клуб”, Танці зі зірками”, “Зірка+Зірка”. У 2008 році разом із Володимиром Зеленським вела реаліті-шоу “Службовий романс” на телеканалі “Інтер”. Співала у дуеті з українським оперним та естрадним співаком Володимиром Гришком.

      У 2017 році як сімейна пара з чоловіком Ігорем Ісаковим стали учасниками 7 сезону “Зважені та щасливі” на “СТБ”. Також вела програми “Погода від Руслани Писанки” на радіостанції “Ретро FM Україна” та шоу “Твій День” на “1+1”.

      Руслана Писанка — лауреат Державної премії України ім. Довженка за акторську роботу у фільмі “Москаль-чарівник”, нагороджена Орденом Святого Володимира.

https://tsn.ua/ukrayina/pomerla-ruslana-pisanka-2113810.html

     Неймовірно сумно, коли так рано з життя йдуть чудові люди. Світла пам‘ять та царство небесне народній улюблениці Писанці Руслані.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11