Терміново потрібна донорська кров!

     15-го липня Покровський гірничо-збагачувальний комбінат організовує доставку донорів до Нікопольської станції переливання крові. Закликаємо всіх охочих містян терміново допомогти врятувати життя нашим військовим, а також пораненим ворожими снарядами цивільним українцям.

      Як відомо, бойові дії точаться впритул до рубежів Дніпропетровщини. Завдяки нашим героїчним військовим область залишається неприступною для загарбників. Але багато наших бійців в запеклих боях, на жаль, отримують тяжкі поранення. У закладах медицини повідомляють про нагальну потребу в донорській крові та звертаються до небайдужих українців.

     Увага! Потрібні всі, без виключення, групи крові з позитивним та негативним резус-факторами.

      Заявки на донорство приймаються від працівників комбінату, їхніх родичів та всіх мешканців міста.

      Поширюйте цю інформацію. Запропонуйте всім своїм рідним та просто знайомим людям приєднатись до лав “батальйону” донорського фронту.

      Доставка донорів до Нікопольської станції переливання крові буде здійснюватися транспортом Комбінату.

      Найближче відправлення – 15 липня, пʼятниця, о 09:30, від стадіону “Авангард”.

     Допомагати військовим — наш спільний обовʼязок, бо наші Герої живим щитом закривають нас від оскаженілих рашистів та їхніх вбивчих снарядів. Кожен новий день нашого життя українські сини і доньки на лінії зіткнення виборюють власною кровʼю. Подаруймо й ми «еліксир життя» незламним воїнам добра, борцям за Перемогу України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11