Гороскоп на тиждень з 11 по 17 липня 2022 року

Овен. Насичений період. Треба багато встигнути. Не рвіться починати щось нове, не форсуйте події, інакше просто змарнуєте сили. Намагайтеся зберігати душевну рівновагу і вчіться радіти тому, що маєте. Сприятливим днем для покупок стане середина тижня. Також астрологи радять не давати гроші у борг.

Тілець. Можливі приємні звістки здалеку. Не виключено, що нагадають про себе люди, з якими Ви давно не бачилися. Буде шанс відновити старі ділові зв’язки або помиритися з тими, з ким посварилися. Імовірний і початок романтичних історій. Нові стосунки стрімко розвиватимуться і почнуть відігравати важливу роль у Вашому житті. Зірки рекомендують не розголошувати свої плани на життя, а також не прислухатися до порад малознайомих людей, інакше зіб’ють із правильного спрямування. У суботу краще відкласти усі справи.

Близнюки. Імовірні вдалі ділові переговори, які пройдуть найсприятливішим для Вас чином. Будьте сміливішими, не бійтеся братися за реалізацію нових проєктів. У Вас усе вийде! Однак варто бути акуратнішими з грошима — не робіть дорогих покупок. Астрологи радять не брати гроші в борг. Можуть бути несподівані витрати на вихідні. У будь-якому разі на Вас чекають радісні події та приємні зустрічі.

Рак. Можливі деякі труднощі у справах. Проте Ви зможете їх подолати і довести свою компетентність як у глобальних питаннях, так і в дрібницях. Так що Ваш авторитет значно зросте, а це сприятиме отриманню фінансової винагороди. Але не варто занадто витрачатися під час шопінгу. Тиждень буде сприятливим для навчання чогось нового.

Лев. У понеділок чекайте на приємні звістки, день вдалий для корисних знайомств. Можливо, у Вас з’явиться цікава компанія. У середу Ваші можливості розширяться, але краще зайнятися якоюсь конкретною справою. Четвер ― чудовий день для благоустрою домівки. Це заняття згуртує і надихне Ваших домочадців. Цілий тиждень можуть виникати термінові справи з фінансами, доведеться запастися терпінням і слухати свою інтуїцію. Вдалими будуть покупки товарів зі сфери здоров’я, інтер’єру та догляду за тілом. Цього тижня можна починати відкладати гроші.

Діва. Багатьом Дівам вдасться досягти майже будь-яких вершин, проте лише за критичного ставлення до себе і ще більше ― до оточення. Імовірна конструктивна розмова з начальством. Розкажіть йому про свої ідеї, вони обов’язково будуть почуті. Ближче до кінця тижня Ви зможете своєчасно завершити важливу та відповідальну справу. Вихідні присвятіть цікавому відпочинку і спілкуванню з близькими.

Терези. Труднощі та перешкоди, що виникли перед Вами в цей період, протягом тижня поступово відступатимуть. Тиждень буде вдалим для Вас у фінансовому плані. Відкриються блискучі перспективи і в кар’єрі, і в особистому житті. Тільки бажано поки що не розповідати нікому про свої плани та задуми, тоді вони мають шанс реалізуватися.

Скорпіон. Цього тижня Ви не можете не помітити усмішки Фортуни. На когось чекає кар’єрне зростання, а на когось непоганий прибуток. Здійсняться Ваші давні мрії та бажання. До Вашої думки дослухатиметься керівництво. У Вас з’являться бажання та можливість порадувати своїх близьких. Також сприятливий час для змін у зовнішності та духовного розвитку.

Стрілець. Вас супроводжуватиме успіх у просуванні нових ідей та оригінальних розробок. Прихильна увага керівництва та колег Вам забезпечена. Стосунки з близькими людьми складаються гармонійно. Приємні сюрпризи чекають закоханих представників знака. Пощастить у нових починаннях, рекомендується виявляти більше активності на роботі та у грошових питаннях.

Козеріг. Яскравий та цікавий тиждень, коли можна взятися за щось нове. Ваші починання супроводжуватиме успіх. Проте беріться тільки за те, що справді важливо, ― і Ви залишитеся задоволені результатом. Сприятливими будуть витрати на здоров’я та дім на початку тижня, як і підписання контрактів, інвестування. Важливо захищати свою точку зору у фінансових питаннях. Прекрасний період і з погляду особистих стосунків. Кохана людина подарує багато приємних моментів.

Водолій. Настав тиждень активних дій, коли Вам доведеться проявити підприємливість. Будьте на висоті, не давайте приводу недоброзичливцям. Якщо Ви зможете обстояти свою позицію, Ваші задуми втіляться в життя. Вдасться багато встигнути, у Вас практично все виходитиме, зросте добробут. Тільки не перепрацюйте. Вихідні проведіть з найдорожчими для Вас людьми.

Риби. Головні питання щодо грошей важливо вирішувати на початку тижня. Можуть бути напружені дні, але й відкриття нових можливостей. Ділові та особисті зустрічі пройдуть чудово. Вам вдасться справити приємне враження на оточення, розповісти про свої ідеї так, що ніхто не залишиться байдужим до них. У другій половині тижня буде можливість відпочити, приємно провести час із близькими, з давнім другом.

Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11