Вітаємо зі святом Івана Купала!

     Сьогодні, 7-го липня, ласкавим, сонячним літнім ранком українці відзначають давнє язичницьке свято – Івана Купала. Прихильники, а в переважній більшості – прихильниці, звичаїв і традицій цієї магічної дати вночі вже поворожили на свого судженого, запустивши на воду вінок зі свічкою, загадали заповітне бажання. Осяяна світлом річка обов’язково справдить усі сподівання українських дівчат, котрі, впевнені, вклали всю свою любов та віру в омріяне щастя.

     Для наших предків свято Івана Купала символізувало настання літа і прославлення Сонця. А що символізує небесне світило? Знання, справедливість, милосердя, Перемогу правди, справедливості над злом і брехнею. Сонячне світло – це щастя, благі наміри і непохитна віра. Віра, тому що світло у християнстві – то Бог, а Христос – Сонце-Правда. А правда завжди Перемагає брехню та злочинні наміри, тому над нашою Україно зовсім скоро засяє істинне вічне світло мирного життя! Головне – не переставати вірити у це!

     Тож, дорогі наші читачі, зі святом Івана Купала! Щиро бажаємо запалити та зберігати у своїй душі той самий – найяскравіший вогник надії. Нехай він приведе кожного до заповітної мрії – Перемоги України над суцільним злом, котре прийшло до нас з росії. Нехай у кожній домівці, нарешті, запанує любов, щастя і злагода. Мирного неба і яскравого сонця всім нам!

Доброго ранку, ми – з України! І не припиняємо пишатися цим!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11