Що зірки пророкують Україні на цьому тижні – з 4 по 10 липня 2022 року?

     Доброго ранку, друзі, ми – з України! Завдяки нашим героїчним Захисникам та Захисницям, котрі чинять гідний опір рашистам, ми з Вами маємо змогу почати новий трудовий тиждень у безпеці. Наше завдання – міцно тримати економічний тил, від якого безпосередньо залежить наближення Перемоги України. І протягом першого тижня липня зірки сприятимуть благим намірам українців, забезпечуючи нам з Вами своє заступництво. Очікуємо відносно спокійний період порівняно з попереднім.

     Зовнішня агресія знижується, оскільки Марс, планета війни, від 5 липня до 20 серпня рухається за знаком земної стихії – Телець, де має статус вигнання. До цього Марс перебував в Овні, вогненному знаку, де має сильний статус, що позначилося на інтенсивності бойових дій.

     5 липня Меркурій також змінює знак зодіаку – з Близнят переходить на знак стихії Води – Рак (до 19 липня). На зміну активних, чоловічих енергій (Вогонь та Повітря) приходять жіночі стихії – Земля та Вода. Дві пасивні матеріально орієнтовані енергії, що формують фон подій. Менше азарту та войовничості, прагнення зберегти, накопичити ресурси та примножити те, що є.

     Україна перебуває під заступництвом Тельцяземний знак, дуже сильний, витривалий. Марс у цьому знаку дає психічну силу, внутрішню енергію. Тому завоювати «з наскоку», як намагається зробити росія, представлена знаком стихії Повітря – Водолій, звичайно ж, не вийде. «Повітряна кулька» дуже скоро здасться під неприступністю та натиском земної енергії. Позитивні планетарні впливи на боці України, та найближчий тиждень буде дуже результативним – ми побачимо ще «жести доброї волі» з боку російської армії, яка залишає наші території.

     Меркурій, переміщуючись за знаком Рак, сприяє вирішенню сімейних питань, а також будь-яких завдань, де не потрібні однозначні відповіді, і є можливість творчо підійти до справ. На перший план виходить тема мотивації військових дій, морального духу ворожих сторін. Росіяни не розуміють, за що вони воюють в Україні, у них закінчується ресурс, багато виснажених та деморалізованих. Російська армія стикається з величезним опором українців, бо наше пристрасне бажання захистити свою землю, свої будинки посилюють волю до Перемоги.

     Складні дні 9 та 10 липня – Меркурій у напруженості з Юпітером та поєднанні з Чорним Місяцем. Підвищується тривожність, сняться погані сни, з підсвідомості здіймаються страхи. В інформаційному просторі з’явиться багато хибних відомостей, реальний стан речей приховуватиметься. Це час таємних переговорів та залаштункових рішень, які виявляться не одразу, але суттєво вплинуть на глобальні процеси у всьому світі. На внутрішньому рівні кількість дрібних сварок та внутрішньосімейних конфліктів збільшиться в рази.

     Що ж, розпочинаємо новий робочий тиждень під захистом небесних сил, котрі, як і весь цивілізований світ, точно на боці України.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11