3 ЛИПНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: ОБСТРІЛИ КРИВОРІЖЖЯ, ПРАЦЯ НА ПЕРЕМОГУ ТА ДОПОМОГА ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ

Рашисти знову обстріляли Криворіжжя. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що ніч минула з обстрілами:
– На ранок ворог ударив по Криворізькому району. Кілька разів влучив по дачному масиву у Зеленодольську – три будинки зруйновані, один – пошкоджений. Попередньо, люди не постраждали.
Щодо ситуації в інших районах області, то на даний момент все спокійно.
Неспокійний деньГолова Дніпропетровської облради Микола Лукашук надав інформацію про те, що вчорашній день в регіоні минув неспокійно. За словами посадовця, окупанти протягом суботнього дня знову обстріляли прикордонні території Зеленодольської громади. На щастя, жертв і руйнувань немає.
Крім цього, на одному з промислових підприємств Павлограда вдень сталася масштабна пожежа. Минулося без постраждалих. Наразі причини займання з‘ясовуються.
– Віримо в ЗСУ, віримо в Президента. Все буде Україна!– впевнений Микола Лукашук.
Важливий внесок кожного у Перемогу. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів, що ніч в районі минула спокійно. Бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території немає.
Також посадовець акцентував що триває велика робота з вирішення проблем переселенців:
– Минулого тижня великою командою ми працювали на території Томаківської і Мирівської громад, охопили увагою переселенців Червоногригорівської, Покровської і Першотравневської ТГ. За співпраці з об’єднанням ADRA, сприяння обласної військової адміністрації, обласної ради і депутата Тамари Скорук– забезпечили продуктовими наборами людей, яких війна залишила без домівок та звичайних побутових речей.
Євген Вячеславович подякував кожному, хто наближає нашу Перемогу та побажав всім гарного вихідного дня.
Посилюємо оборону та допомагаємо Захисникам. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що протягом 129 днів боротьби нашого народу з агресором, місто живе, працює, робить все для зміцнення оборони та допомоги нашим Захисникам.
– Завдяки цій величезній роботі та, звичайно, героїзму і доблесті наших солдатів, ворога відкинуто на понад 50 кілометрів від Кривого Рогу. Тепер лінія розмежування проходить всередині Херсонської області. Ситуація перебуває під жорстким контролем ЗСУ та Військової адміністрації,– зазначив Олександр Юрійович.
Посадовець також відзначив, що, за офіційними даними Міністерства оборони України, ворог зосереджує свої зусилля на утриманні зайнятих рубежів. Незважаючи на ці спроби, українські Захисники мають певні успіхи. Так, за офіційним повідомленням Генштабу, на Криворізькому напрямку, в результаті героїчних дій спеціальних штурмових підрозділів, посилених підрозділами групи військ «Каховка», було звільнено населений пункт Іванівка.
Орки обстрілюють мирні села. Олександр Вілкул додав, що ворог продовжує артилерійські та ракетні обстріли вздовж лінія розмежування:
– Вчора під вогонь орків потрапили такі населені пункти на деокупованій території Херсонщини: Нововоронцовка, Оскорівка, Князівка, Біла Криниця, Білоусове та інші. Руйнування уточнюються. Я їздив до кількох таких населених пунктів. Всім, хто хоче виїхати звідти, ми надаємо допомогу в евакуації та розселенні у Кривому Розі. Тим, хто залишається, відвозимо продукти та все необхідне, відновлюємо інфраструктуру. Я просто не можу передати словами, яку теплу та щиру подяку висловлюють люди, які практично щодня живуть під обстрілами!
Щодо ситуації у Кривому Розі, то вона стабільна. Працює вся інфраструктура, місто продовжує посилено патрулюватись. Цілодобово триває робота зі зміцнення та будівництва нових фортифікаційних ліній на досить великому периметрі.
– Зберігаємо спокій та витримку, віримо у наші Збройні Сили, нашого Президента та нашу Перемогу!– закликав Олександр Вілкул.
Радимо дослухатися цієї мудрої поради. Адже ми не маємо права думати по-іншому. Віримо, що вистоїмо та вже скоро зустрінемо нашу спільну Перемогу! Поки ж, за можливості, відпочиваємо, набираємося сил перед новим робочим тижнем! Гарної всім неділі!
 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11