ГЕННАДІЙ КОРБАН ПРО СИТУАЦІЮ НА ФРОНТІ ПОБЛИЗУ НАШОГО РЕГІОНУ

Керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан виступив в ефірі телемарафону «Інформоборона» на телеканалі «ДніпроTV». Про що йшлося, читайте далі.
У першу чергу, Геннадій Олегович надав інформацію щодо ситуації бойових дій, які точаться у різних напрямках поблизу Дніпропетровщини. За його словами, на Запорізькому та Криворізькому напрямках фронту наразі триває обмін артилерійськими ударами між рашистами та нашими Захисниками. Крім того, орки продовжують обстріли Зеленодольської та Апостолівської громад, що на Криворіжжі. Що стосується Запорізького напрямку, то там наші війська поки не проводять контрнаступ, вони розширюють зону контролю, займають, так звану «сіру зону».
Також очільник Центру тероборони Дніпра зазначив, що на Харківському напрямку певні успіхи має 93-я окрема механізована бригада, бійці котрої добре стримують атаки ворога та тримають оборону під Ізюмом і Барвінковим.
Не оминув Геннадій Корбан і питання постачань зброї Himars. Це високомобільні реактивні системи залпового вогню,призначені для ураження районів зосередження ворожих артилерійських систем, засобів ППО і вогневої підтримки, вантажного транспорту, бойових машин і бронетранспортерів, а також для надання вогневої підтримки своїм підрозділам:
– Генштаб звітував про успішне ураження цілей в Луганській та Херсонській областях саме за допомогою Himars. Хочу відзначити, що ця ефективна зброя починає працювати, наближаючи нашу Перемогу.
Щодо ситуації на Херсонщині, то посадовець висловлює сподівання, що контрнаступ ЗСУ буде мати успіх, і наші воїни зможуть вибити орків якнайдалі від кордонів Дніпропетровської області:
– На війні бувають втрати, не тільки перемоги. Тому всім нам слід навчитися жити у реальному світі, приймаючи ті чи інші новини. Попри все, що відбувається, ані на секунду не втрачаємо надії на те, що вже зовсім скоро ми всі побачимо переломний момент у цій жахливій війні. Впевнений, що великий прорив буде здійснено завдяки постачанню ленд-лізу, який їде до України. Саме тому закликаю всіх вірити у наших Захисників та з оптимізмом дивитися в майбутнє! Адже ми – нація незламних, яка 100% Переможе зло!
 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11