23 червня, Дніпропетровщина: нічний обстріл міста Апостолове, знову постраждалі через власну необережність, застереження щодо безпеки та розмінування територій

     Вночі ворог обстріляв Апостолове. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що ніч в області минула з обстрілами:

     – Ворог 6 разів ударив по Криворізькому району. Підступно поцілив по житлових кварталах. В Апостоловому через детонування касетних боєприпасів поранено двоє людей. Зараз вони знаходяться в лікарні. Окрім цього, є руйнування житла. Місто частково залишилося без світла та води.

     Посадовець додав, що на вулицях та подвір’ях після обстрілу залишилася велика кількість касетних боєприпасів. Рятувальники вже відвели людей у безпечні місця та приступили до знешкодження небезпечних знахідок. Станом на ранок піротехніками виявлено 16 касетних елементів.

     Валентин Резніченко також попросив місцевих мешканців бути обачними, і ні за яких умов не чіпати підозрілі предмети!

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko/posts/pfbid0URcXbccfrvFPAtpMaDXK31DZzbfbeHh1cUWpwM5h5ucKQrazSLjTwPVqoXgrsAggl

     Дніпропетровщина продовжує приймати переселенців. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук акцентував, що зараз наш регіон є лідером за кількістю внутрішньо переміщених осіб:

     – Наразі у нас проживає майже 271 тисяча переселенців. Громади разом з обласною владою надають біженцям всебічну підтримку та допомогу.

     Очільник облради впевнений, що, не дивлячись на надзвичайно складну ситуацію та численні ворожі обстріли, Україна обов’язково Переможе ворога, а потім зуміє відбудувати все, що знищили російські окупанти.

https://www.facebook.com/nbankr/posts/pfbid02GqKDamZuPVVXNU526gknVW1wYHUzhMcGd4pD46Qw1ekZS7pPeHgtybch7sUuxyWzl

     Ситуація під контролем. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко поінформував, що доба минула без надзвичайних ситуацій: бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території немає.

     Щодо голосних звуків, які місцями чують мешканці регіону, то, за словами посадовця, вони долинають з інших територій. Тому для жителів Нікопольщини причин для надмірних хвилювань та паніки наразі немає.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0t4Jsk4euzJgrGQ7UB1s6BgwuQvx5HiVCfAFQaqUSRAfRFmkNd9NUhYd7o9mXoWxVl&id=100025234411163

     Ворог не припиняє обстріли. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що оперативна ситуація на Криворізькому напрямку фронту зберігається напруженою, але контрольованою Збройними Силами України:

     – Ворог продовжує обстрілювати мирні населені пункти по всій лінії зіткнення. При цьому всі наші військові частини виявляють героїзм та успішно виконують поставлені бойові розпорядження. Моральний дух окупантів падає з кожним днем війни, агресор продовжує зазнавати втрат у живій силі та техніці.

     Посилюємо оборону та розміновуємо території. Не припиняється робота з розмінування територій Криворізького району. Олександр Вілкул вкотре звернувся до мешканців з проханням не чіпати та не підходити до якихось підозрілих предметів, а при їхньому виявленні відразу телефонувати за номерами «101» або «102». Що стосується переміщення, то він порадив користуватися виключно дорогами загального користування.

     Посадовець додав, що триває серйозна робота, як щодо посилення оборони на всіх периметрах міста, так і з надання допомоги у забезпеченні військових частин, які захищають Кривий Ріг:

     – Один із напрямків нашої роботи – забезпечення військових автотехнікою, адже у сучасній війні дуже важлива мобільність військових підрозділів. І ми успішно справляємося із цією задачею. Вже передано 368 одиниць необхідної техніки. Також продовжуємо інші поставки – від форми до квадрокоптерів та іншого обладнання. Ми й надалі підтримуватимемо наших бійців.

     Олександр Вілкул подякував кожному мешканцю міста та району за роботу, єдність, стійкість і наполегливість. Також висловив слова безмежної вдячності Захисникам, які боронять рідну землю від агресора. Він впевнений, що кожен, тримаючи свій фронт, робить величезний внесок у нашу спільну Перемогу!

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul/videos/758036005216822/

     Ми також вдячні нашим мужнім Захисникам, які, ризикуючи власним життям, боронять рідну землю. Знайте, ми надзвичайно пишаємося Вами та бажаємо тільки Перемоги! У свою чергу, будемо міцно тримати тил та чекати Вас вдома!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11