19 червня, Дніпропетровщина: ворожі авіаудари та обстріли не припиняються, подяка Захисникам та впевненість у нашій Перемозі

Надзвичайно важка доба для області. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що ніч минула під звуки повітряної тривоги. На щастя, без обстрілів:
– І на цю хвилину все нормально. У всіх районах області.
Але вчорашній день був надзвичайно важким для нашого регіону. Як сказав посадовець, по обіді стався приліт ворожої ракети у Кривий Ріг:
– Постраждали двоє людей, є руйнування. На місці працюють рятувальники.
На цьому авіаудари не закінчилися. Надвечір три ракети влучили у нафтобазу в Новомосковському районі, її зруйновано. Як наслідок – масштабна пожежа, яку приборкувала велика кількість надзвичайників.
– Зранку вибухнув резервуар з паливом у Новомосковському районі. Там рятувальники 14-у годину борються з пожежею. Один надзвичайник, на жаль, загинув, двоє з опіками ушпиталені. Загалом внаслідок цієї атаки постраждали 13 людей, і одна загинула,— відзначив очільник обласної військової адміністрації.
Валентин Резніченко впевнений, що українці вистоять та зуміють знищити рашистів, а також відбудують все, що було зруйновано.
Окупанти обстріляли Апостолівську громаду. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук додав, що вчорашній «приліт» до Кривого Рогу прийшовся на об’єкт соціальної інфраструктури. Окрім цього, зруйновано два приватні будинки і гараж.
За словами посадовця, вчора вдень окупанти обстріляли і територію Апостолівської громади:
– Через обстріл було пошкоджено лінію електропередач, але фахівці оперативно відновили електропостачання для населення. Поцілив противник і по Зеленодольській громаді: під ворожий вогонь потрапила Велика Костромка. На щастя, в обох випадках минулося без постраждалих і руйнувань.
Микола Лукашук закликаввсіх мешканців області не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, адже від окупантів можна чекати чого завгодно:
– Пам’ятайте, що війна триває!Попри все, віримо в ЗСУ, віримо в нашу Перемогу. Нічого в окупантів не вийде, бо Україна – незламна!
Обережність – понад усе. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що доба на нашій території минула без надзвичайних ситуацій: бойових дій, техніки та живої сили окупантів немає.
Євген Вячеславович звернувся до мешканців та попросив не коментувати, не оприлюднювати в мережі та месенджерах будь-яку інформацію та фото-відеоматеріали щодо об’єктів інфраструктури нашого району, переміщення військових, їх позицій тощо.
Також нагадав про небезпеку перебування в межах берегової лінії Каховського водосховища. Попросив не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.
Пишаємося нашим земляком! Міський голова Покрова Олександр Шаповал повідомив, що Президент України Володимир Зеленський вручив високі нагороди нашим Захисникам:
– Серед воїнів – наш земляк, Почесний громадянин Покрова Микола Нагорний, який з 2014 року боронить рідну землю та захищає незалежність України. Дякую за мужність! Пишаємося!
Ми також надзвичайно вдячні покровчанину, який у такий нелегкий час мужньо протистоїть ворогу, захищаючи нас всіх від рашистської нечисті. Бажаємо Миколі Нагорному здоров’я та сил, а також янгола-охоронця, що захистить та допоможе досягти Перемоги!
Впевнено наближаємо Перемогу! Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту продовжує залишатися напруженою, але перебуває під повним контролем ЗСУ та Військової адміністрації:
– За інформацією Міністерства Оборони України, ворог зазнає значних втрат у живій силі та техніці. Одночасно рашисти продовжують мінувати ділянки вздовж річки Інгулець. З метою стримування наших військ ці покидьки стріляли з артилерії, мінометів та РСЗВ вздовж усієї лінії зіткнення.
Важливо й те, що військова адміністрація Кривого Рогу допомагає в організації видачі випускникам Херсонської області свідоцтв про закінчення школи.
Що стосується життя міста: забезпечено стабільну роботу всієї інфраструктури — електро-, водо-, газопостачання. Працює міський транспорт та всі комунальні служби. Забезпечено посилене патрулювання міста зведеними нарядами Нацгвардії та поліції.
Не опускаємо руки, наполегливо працюємо, наближаємо нашу Перемогу! Знаємо, вона 100% буде за Україною!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11