Шановні медики! Щиро вітаємо Вас з професійним святом!

     Сьогодні, 19-го числа, у третю неділю червня, своє професійне свято відзначають медичні працівники України. У нинішньому році цей день набув ще більшого значення для всіх нас. Адже “люди в білих халатах”, будь-то лікарі, фельдшери чи медсестри, водії «Швидкої допомоги», санітарки чи лаборанти, зараз не просто зміцнюють здоров’я українців, вони самовіддано тримають свій фронт, титанічними зусиллями рятуючи тисячі життів, понівечених війною. Є “винуватці свята” і серед колективу комбінату – це працівники Санаторію-профілакторію і наших медпунктів. Тому їм теж адресуємо найтепліші слова привітань.

     Всі погодяться із тим, що немає у світі вищого та благороднішого покликання, аніж повертати людям здоров’я та життя, немає жертовнішої та гуманнішої професії, аніж професія медика. Саме тому вона завжди була, є та залишиться однією з найнеобхідніших і найшановніших у суспільстві.

     Своєю невтомною працею Ви демонструєте приклади високого професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом повертаєте людей до життя, лагідним словом даруєте надію на одужання.

     Важко переоцінити Вашу працю саме зараз, коли Україна протистоїть агресору та веде боротьбу за свою свободу, незалежність, мирне майбутнє. У ці надскладні часи медичні працівники з усіх сил твердо тримають свій фронт, стійко і мужньо рятуючи поранених під ворожими кулями і снарядами, при цьому нерідко ризикуючи своїм власним життям. Цілодобово не полишають операційних заради того, аби вибороти шанс для кожної людини.

     У цей день прийміть слова вдячності за Вашу цінну, надважку та надзвичайно відповідальну працю, за врятовані життя. Низький уклін Вам за вірність благородному покликанню й обов’язку. Бажаємо кожному з Вас міцного здоров’я, стійкості та витримки! Нехай статистика врятованих життів тільки зростає, а вдячність пацієнтів відгукується безперервною частотою людського серцебиття. Разом впевнено прямуємо до Перемоги України та розквіту медичної галузі за мирних часів!

З глибокою повагою,

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11