12 ЧЕРВНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: ПІД УДАР ПОТРАПИЛИ СИНЕЛЬНИКІВСЬКИЙ ТА КРИВОРІЗЬКИЙ РАЙОНИ, ПІДТРИМКА ВОЇНІВ ТА ВТРАТА ГЕРОЯ

Наразі все добре. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що хоча вночі й була повітряна тривога та, на щастя, обійшлося без обстрілів:
– І зараз у всіх районах нашого регіону все нормально. Хай неділя буде тихою, — побажав посадовець.
 
Ворог обстріляв 2 райони. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук доповів, що вчора протягом дня рашисти обстріляли території двох районів Дніпропетровщини:
– Касетними снарядами ворог вдарив по Синельниківському району. В одному з сіл Покровської громади боєприпас влучив у житловий будинок: там вибито вікна, зруйновано стіни і дах. Також загорівся гараж та сінник, пожежу оперативно ліквідовано. Поряд з будівлею виявлено тридцять воронок від вибухів снарядів. Постраждалих немає. Окрім цього, вдень окупанти знову поцілили по Великій Костромці, що на Криворіжжі. Внаслідок обстрілу пошкоджено будинок, лінію електропередач та газопровід. На щастя, люди не постраждали. В усіх інших районах області день минув тихо, окупантів не території Дніпропетровщини немає.
Посадовець поділився гарною новиною: співробітниками СБУ у Дніпрі було затримано агента російських спецслужб. Той планував коригувати ракетні удари по обласному центру і збирав необхідну інформацію. Зараз він знаходиться під вартою.
Віримо у Перемогу, тримаємо свій фронт. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко акцентував на тому, що доба минула спокійно:
– Бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території немає.
Очільник районної ради доповів, що останнім часом у новинах згадується про обстріли Покровської громади. Але це громада іншого району, в нашій – без надзвичайних ситуацій.
За словами посадовця, взагалі в цілому, активність бойових дій дещо зменшилась. Тому він радить вірити у нашу Перемогу та тримати кожен свій фронт.
Підтримка воїнів. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається стабільно напруженою, але повністю контролюється ЗСУ. У Кривому Розі та районі ситуація знаходиться під контролем Військової адміністрації та наших Збройних сил.
– Сьогодні мій друг Святослав Вакарчук дав для наших солдатів чотири концерти, зокрема, два концерти на передовій. Його музика надихає, вона є одним із символів нашого непереможного українського духу, нашого прагнення до Перемоги та нашого єднання. Я дякую Святославу за виступи. Це також приклад мужності. Мужності, з якою наші героїчні солдати щодня борються із ворогом. І ця мужність дає нам сили та впевненість у нашій Перемозі! Зберігаємо спокій, витримку, дотримуємось дисципліни – це теж наша зброя. Будемо разом наближати нашу Перемогу і разом переможемо! – впевнений керівник Криворізької військової адміністрації.
Втрата Героя. Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий повідомив, що останніми днями майже кожну добу село Велика Костромка потрапляє під обстріли. Що до інших населених пунктів громади, то ситуація більш-менш спокійна:
– Ворог на території громади відсутній. Та рашистизнаходяться все ще близько, тому проводять обстріли на відстані. Наразі Зеленодольська громада – щит Дніпропетровської області. Адже наші населені пункти межують із Херсонською областю. Тому дуже часто потрапляють під обстріли.
Очільник Зеленодольська з невимовним сумом доповів про те, що громада отримала звістку про загибель мешканця села Мар‘янське – МИХАЛЬЧУКА Віктора Петровича:
– Щирі співчуття рідним та близьким! Герої не вмирають, вони назавжди в наших серцях. Ми кожен день пам’ятаємо тих, хто боронив майбутнє України!
Також Дмиро Невеселий закликав всіх мешканців бути надзвичайно уважними та обережними, берегти себе та близьких.
Ми також просимо всіх берегти себе, не нехтувати правилами, неухильне дотримання яких покликане врятувати життя. Віримо у нашу Перемогу! Знаємо, все 100% буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11