11 ЧЕРВНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: КРИВОРІЖЖЯ ЗНОВУ ПОТЕРПАЄ ВІД ВОРОЖИХ ОБСТРІЛІВ, Є ПОСТРАЖДАЛІ ЛЮДИ

Криворізький район знову під обстрілами. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що хоча ніч й минула без тривог повітряної небезпеки, ворог знову обстріляв Криворізький район:
– Рашисти били з артилерії та «Ураганів» по населеним пунктам Зеленодольської та Широківської громад. Село Велика Костромка наразі без світла та газу. Окрім того, поранення дістали двоє людей – вони у лікарні. Пошкоджені будинки, старостат, будинок культури.
Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук додав, що чоловік, якого було поранено у Великій Костромці – 71-річний переселенець з Херсонської області. У нього – наскрізне осколкове ураження ноги.
Також за словами посадовця, вчора рашисти також обстрілювали Криворіжжя, але влучання, на щастя, не прийшлися по населеним пунктам.
Микола Лукашук також розповів, що вчора наші військові збили у небі над областю ворожий безпілотник. Його уламки впали на Полтавщині.
У районі все спокійно. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що доба у громаді минула спокійно:
– Військові проводили навчання, а мирні жителі – відпочивали. Бойові дії на нашій територій не ведуться, у нас немає окупантів та їхньої техніки, — акцентував посадовець.
Євген Вячеславович повідомив, що Нікопольська військова адміністрація відновила роботу з реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
Допомагаємо переселенцям. Міський голова Покрова Олександр Шаповал підбив підсумки ще одного тижня війни, зазначивши, що місто завершує його з сиренами, але відносно спокійною обстановкою:
– Наші Захисники мужньо протистоять російським окупантам, ціною власного життя.
На території Дніпропетровщини окупантів немає. У Покрові ситуація контрольована.
Всі комунальні підрозділи, соціальні служби й установи працюють у штатному режимі.
Працюють і підприємства різних форм власності. Сьогодні це дуже важливо, адже саме так ми тримаємо економічний фронт.
За словами очільника міста, триває робота з допомоги вимушеним переселенцям, які зараз проживають у Покрові – їх приймають та забезпечують найнеобхіднішим. Слід додати, що у місті проживають понад 2 тисячі біженців, з яких – понад 600 дітей.
Олександр Шаповал подякував працівникам закладів культури, спортивних осередків, які проводять цікаві заходи для дітей, роблять змістовним їхнє літнє дозвілля:
– Разом, кожен на своєму місці, ми працюємо заради Перемоги, — впевнений мер Покрова.
Збройні Сили міцно тримають оборону. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул повідомив, що ситуація на криворізькому напрямку фронту залишається напруженою, але повністю контролюється Збройними Силами України:
– Всі підрозділи наших частин виявляють мужність та героїзм. За інформацією Міністерства Оборони, окупанти зосереджені на зміцненні оборони. Обладнують раніше зайняті ними рубежі та встановлюють мінні загородження. Ворог все більш деморалізований і зазнає втрат у живій силі та техніці.
Як акцентував посадовець, після того, як завдяки мужності військових ворог був відсунутий від міста на далекі рубежі оборони, з гармат та «Градів» йому до Кривого Рогу не дістати. Але загроза ракетних ударів зберігається. Тому він попрохав усіх – при повітряній тривозі слідувати у укриття та перебувати в них до сигналу «Відбій».
– Бережіть себе та своїх близьких! Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили, нашого Президента та нашу Перемогу!
Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий повідомив, що ніч у громаді минула жахливо:
– Один із наших населених пунктів, а саме село Велика Костромка було під обстрілом. Наслідки: пошкоджені житлові будинки, деякі частково зруйновані, пошкодженні лінії газопостачання та електропостачання, одна людина поранена.
Посадовець порадив мешканцям бути уважними та обережними, а також вірити в ЗСУ та наближати нашу Перемогу кожен на своєму фронті.
 
Ми також закликаємо кожного не зупинятися у прагненні наблизити нашу спільну Перемогу! Пам’ятаємо, що саме завдяки нашим зусиллям ми зуміємо вистояти та Перемогти!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11