Щиро вітаємо зі Святою Трійцею!

     12го червня віряни відзначають одне з найбільших релігійних свят – Трійцю – на честь сходження Святого Духа на апостолів. Назва пояснюється тим, що християнські і католицькі спільноти сповідують триєдинство Бога. Образ Всевишнього постає в трьох іпостасях – Отця, Сина і Святого Духа. В Україні цей важливий День відзначений і на державному рівні. У мирний час, наступний після цієї неділі понеділок завжди був вихідним, але не зараз. Росія своїм військовим вторгненням на нашу землю позбавила українців свят.

     Якщо звернутись до історії свята, то, готуючись до цього дня господині заздалегідь наводили лад вдома, прикрашали оселі зеленими дарами природи. Адже культ рослинності, як символ життя, має неабияку шану серед українців. Вважається, що зібрані на Трійцю лікарські трави, володіють неймовірними цілющими властивостями. На свято заведено бажати усім здоров’я та гарного врожаю. Саме таким завжди славилась багата українська земля, котра годує мільйони людей у всьому світі. Разом з тим, завжди була ласим шматком для загарбників. Такі знайшлись і в XXI столітті – в самісінькому центрі цивілізованої Європи. Суцільне зло вирвалось назовні, щоб безжально і безглуздо знищувати те, що створювалось поколіннями українців – нашу історію, національну ідентичність, культуру, освіту та духовність.

     Ми свято віримо, що в нелегкий час боротьби українського народу за Свободу і Незалежність, з небесної блакиті над нашою Батьківщиною простягається купол Господньої благодаті. Ця непорушна віра додає нам сили для боротьби і нескореності – аж до Переможного дня.

     Священна броня Отця, Сина і Святого Дужа у цей день по-особливому береже Захисників України – могутніх лицарів добра, володарів сталевої волі та витримки, за яких вболіває весь світ. Молімося за кожного бійця, який протистоїть нашестю нечисті, закриває собою, без перебільшення, цілу планету і виборює майбутнє для вільної нації. Просимо Бога захистити їх і всю нашу Суверенну державу, від ворожих нападів та руйнацій, повернути Мир.

     Дорогі колеги, покровчани, Захисники України, волонтери, борці економічного фронту, щиро вітаємо Вас зі світлим святом Трійці. Бажаємо сил та витримки, міцного здоров’я та непохитної віри у життя. Нехай золото наших хлібних ланів, заколисаних блакиттю безмежного мирного неба, надихає на добрі, корисні та благородні справи. Давайте об’єднаємось у єдиній цілющій молитві за спільну мрію – Перемогу України – заради щасливого майбутнього наших дітей на своїй Батьківщині, яку у них ніхто і ніколи не відбере!

З глибокою повагою,

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11