Гороскоп на тиждень з 6 по 12 червня 2022 року

Овен. Відчувається приплив сил, з’являється бажання ставити нові цілі та досягати нових рубежів. Але водночас оточення може бачити у Ваших діях егоїзм, що сприяє виникненню конфлікту. Щоб уникнути складнощів, важливо аналізувати і зважувати свої слова та дії. Якщо зумієте усвідомити найголовніші завдання та бажання, то можна справді закласти базу для виходу на абсолютно новий рівень. Зараз не час відпочивати, потрібно працювати, докладати максимум зусиль для реалізації мети.

Тілець. Щось нове та прогресивне впевнено та надовго входить у Ваше життя. Використовуйте сприятливий потенціал для створення джерел доходу. Запускайте проєкти, над якими довго працювали – зараз є всі передумови для того, щоб досягти максимуму в короткий термін і закріпитися на досягнутому рівні. Пасивність не вітається, скоріше навіть шкодить, оскільки потужна енергія навколишнього простору може створити внутрішній дискомфорт чи конфлікти у взаєминах з близькими.

Близнюки. Не поспішайте, будьте обережними, зберігайте вірність своїм переконанням – так Ви зможете зробити серйозний крок уперед і досягти результатів. Спілкуйтеся з людьми, збирайте будь-яку інформацію – у майбутньому вона Вам знадобиться, з точки зору власної вигоди. Всі Ваші починання матимуть успіх, тому сміливо беріться за будь-які проєкти. Справи, що загальмувалися, знову набирають темп, з’являються нові пропозиції, вдало вирішуються фінансові питання.

Рак. Вам забезпечено успіх з боку протилежної статі, що може стати останньою краплею у взаєминах, які дали тріщину. Однак, нові зв’язки, частіше нестійкі, короткочасні, скороминущі, але вони позитивно впливають на загальний емоційний настрій, створюють специфічну внутрішню атмосферу. У фінансовій сфері покращення – Вам повертають борги, а Ви знаходите ресурси для того, щоб погасити заборгованості та полегшити собі життя.

Лев. Можливі тимчасові труднощі у фінансовій сфері та майнових справах. Настрій схильний до коливань, змін, однак навколо завжди опиняються люди, готові підтримати і допомогти, що б не сталося. Звертайте увагу на деталі, на перший погляд – незначні дрібниці, дуже скоро вони допоможуть у вирішенні найскладніших проблем. До кінця тижня зовнішні обставини сприяють тому, щоб проявити активність, заявити про себе та просунути свої інтереси.

Діва. Протягом цього сприятливого періоду Ви можете внутрішньо розкритися, впіймати удачу за хвіст, отримати щасливий шанс, оскільки швидше та емоційніше на все реагуєте. Вдалий час для професійної сфери, ділових взаємин, вирішення виробничих питань. З’являються не лише нові повноваження та обов’язки, але й передумови для досягнення найсміливіших цілей. Якщо питання стосуються Вашої особистої вигоди, намагайтеся діяти прямолінійно, з натиском, але не доводьте ситуацію до конфлікту.

Терези. Зірки пророчать Вам події пов’язані з незначними життєвими змінами, що супроводжуються коливаннями емоційного настрою, поїздками та повсякденними турботами. Легко складаються взаємини з колегами, покращується Ваш загальний емоційний стан. У будь-яких обставинах дійте спокійно і послідовно, чітко аргументуйте та викладайте свою позицію. Ви будете задоволені результатами цього періоду, доклавши певних зусиль, зможете створити фундамент для майбутніх успіхів.

Скорпіон. Будьте готові до того, що Ваші пропозиції, думки чи реакції мало хто підтримає. Партнерство та спільні заходи, в яких Ви берете участь, можуть зіпсуватися суперечливими поглядами та іншими конфліктами. З іншого боку, протилежна позиція оточення може мати стимуляційний вплив і допоможе Вам чіткіше визначити власну мету. Намагайтеся зберегти позитивну атмосферу і не приймайте так близько до серця тимчасові обтяжливі обставини життя.

Стрілець. Несумлінні конкуренти або просто токсичні люди можуть намагатися втягнути у конфлікт, завадити Вашій успішній роботі. Головне зараз –сприятливий період для того, щоб поглянути на зворотний бік медалі, коли йдеться про угоди з оточенням, навіть якщо Ви не можете примиритися з їхньою думкою. Ретельно підбирайте слова, щоб звести до мінімуму ймовірність конфлікту, але будьте уважні до тих, хто потрапляє у Ваш простір!

Козеріг. Багато спілкування, зустрічей, розмов про бізнес, співпрацю, розширення виробництва. Іноді можуть виникати непорозуміння з партнерами чи навіть конфлікти. Але врешті-решт це призведе до покращення розуміння індивідуальних потреб, а також визначення та коригування спільної мети. У сімейному житті, у стосунках із родичами відбуваються позитивні зміни, вирішуються питання з нерухомістю.

Водолій. Сприятливий період для спілкування з іноземцями, далеких поїздок, відвідування інстанцій та роботи з документами. Багато метушні, розмов про поточні, актуальні труднощі. Іноді доводиться брати до уваги протилежні думки – найкраще промовчати в такі моменти, але зробити правильні висновки. Не розпорошуйте свою енергію на тих, хто не підтримує Ваші проєкти та починання! Займайтеся справді потрібними, цікавими справами, а не тим, що хочуть від Вас інші.

Риби. Період невизначеності, нерозуміння того, куди рухатися далі. Ви можете почуватися дуже самотньо, але навряд чи зараз хтось стане на Ваш бік або надасть реальну допомогу. Проблемою у взаєминах з оточенням може стати нетерплячість до думок, що відрізняються від Ваших переконань. Настав час серйозно подумати про професійну сферу, нові джерела заробітку. Можливо, варто зайнятися індивідуальною творчою діяльністю та нести у світ красу.

Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11