ГУЧНО ПЕРЕМАГАЄМО ЩОДНЯ! За спортивними здобутками обов’язково прийдуть військові!

     “Вийшли. Бились. Вистояли. Перемогли. Бо українці!”, – так про головну ПЕРЕМОГУ вчорашнього дня сказав Президент України Володимир Зеленський. Адже вчора для України був дуже продуктивний день, котрий гучно прозвучав на спортивних аренах Чехії та Шотландії. Наша збірна з футболу у своєму першому офіційному поєдинку в 2022 році феєрично перемогла шотландців з рахунком 3:1, тим самим забезпечивши собі путівку до плей-офф Чемпіонату світу-2022. А легкоатлетка з Дніпра Анна Рижикова здобула “бронзу” на міжнародному турнірі Golden Spike, встановивши свій особистий рекорд.

     Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко на своїй сторінці у Facebook привітав землячку Анну Рижикову. Він повідомив, що спортсменка не тільки посіла призове місце, а й встановила власний рекорд:

     – Дистанцію у 300 метрів з бар’єрами Анна здолала за 38,36 секунд. Цей результат став її особистим рекордом. Вітаю. Нових перемог!

https://t.me/humpolitic/2292

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko/posts/385046573657383

     Ми також з гордістю приєднуємося до цих привітань!

     Увага ж всіх шанувальників футболу вчора була прикута до півфінального поєдинку кваліфікації на Чемпіонат світу-2022, який відбувся на стадіоні «Хемпден Парк» в Глазго. Збірна України, вийшла на поле з Національним прапором на плечах кожного гравця. Ця шалена енергетика від державного символу допомогла нашим хлопцям блискуче обіграла команду Шотландії з рахунком 3:1.

     Вболівальники шаленіли від красивих голів у виконанні Андрія Ярмоленка, Романа Яремчука та Артема Довбика, що і стали переможними

     Головний тренер збірної України Олександр Петраков в ефірі програми «Головна команда» перемогу своєї команди над Шотландією присвятив всім українцям:

     – Я хлопцям сказав перед виходом на поле, що ми граємо у футбол для простих людей, для нашої країни, для вболівальників, для тих, хто постраждав.

      Він подякував Шотландії за теплий прийом і гостинність:

     – Нас прийняли дуже добре. Я пройшовся вулицями Глазго, до мене підходили люди, бажали успіху.

https://www.youtube.com/watch?v=VIxItFUwenc

     Завдяки цій перемозі Україна вийшла у фінал плей-офф відбору на ЧС-2022. Наша команда зіграє за путівку на мундіаль проти Уельсу, в Кардіффі 5-го червня.

     Національну футбольну збірну привітав з перемогою Президент України Володимир Зеленський:

     – Є миті, коли не треба багато слів! Просто гордість! Просто спасибі, хлопці! Дві години щастя, від якого ми відвикли. Вийшли. Бились. Вистояли. Перемогли. Бо українці! Радість нашим військовим, усій нашій країні. Ми воюємо всі, кожен на своєму фронті, саме за це. За наш синьо-жовтий прапор, за наш герб на серці, за «Ще не вмерла України…», яку не заглушити. Воюємо, б’ємось, вистоїмо, переможемо. Бо українці!

https://www.facebook.com/zelenskiy.official/posts/3090146684569020

     До цих щирих слів важко щось додати. Наші серця дійсно в унісон палають безмежною любовʼю до Батьківщини та жагою до Перемоги, що наповнює нас незламною силою волі всього українського народу. Тож збираємо успіхи на всіх фронтах, а попереду нас чекає головна спільна нагорода – Перемога України над рашистськими загарбниками!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11