З окупантів в заробітчани: неймовірні перевтілення рашистів

     В якому тільки амплуа ми не зустрічали окупантів, вони викрадачі предметів сангігієни, пральних та мікрохвильових машин, килимів і навіть собачих будок. Але вивозячи награбоване, гублять на нашій землі свої брудні валянки. І ось, несподівано, на тимчасово захоплених територіях Херсонської області воїни «другої армії світу» намагаються найнятися до місцевих мешканців на збір полуниці. Що ж сталося із завзятими виконавцями “спецоперації”?

     Про такий цікавий перебіг подій поінформували в пресцентрі Оперативного командування Південь:

     – На Херсонщині рашистські окупанти, потерпаючи від нестачі логістичного забезпечення, приходять до місцевих жителів і намагаються найнятися на збір полуниці. Військовики славнозвісної «другої армії світу», мов гастарбайтери, готові групами складати зброю і збирати полуницю. Пропонують свої послуги по 50 грн (не рублів!!!) за годину.

     Зазначається, що окупанти швидко українізуються і мають значні успіхи у вивченні нашої лексики, а саме розрізняють наступні слова: “полуниця”, “паляниця”, “окупація”…

     — Містяни відзначають, що рашо-гастро-байтери поводяться нормально, працюють добре.

https://www.facebook.com/okPivden/posts/2071090169728892

Що ж, як бачимо, прислівʼя українського фольклору «Хто не працює, той не їсть» прийшлося до смаку і загарбникам. Якщо так піде і далі, то вони вивчать нові фрази соловʼїною, на кшталт, «Слава Україні!». А якщо їм пощастить повернутися до росії з заробітків, промовлятимуть: «Доброго вечора, ми з України. Їмо полуницю із запашною паляницею».

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11