1 ЧЕРВНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: ОБСТРІЛИ КРИВОРІЖЖЯ ТА СПІЛЬНА РОБОТА ЗАДЛЯ ПЕРЕМОГИ

Рашисти знову обстріляли Зеленодольську громаду. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив про те, що вночі, попри відсутність повітряних тривог, окупанти вели обстріли Зеленодольської громади. На щастя, люди не постраждали.
За його словами, у Широківській громаді наразі працюють електрики. Фахівці ремонтують лінію в одному з сіл громади, пошкоджену вчорашньою мінометною атакою.
Праця задля безпеки Дніпропетровщини. Окрім цього Валентин Резніченко закликав мешканців області не розслаблятися і бути вдячними за те, що не припиняється робота над зміцненням оборонних рубежів Дніпропетровщини:
– Ця щоденна копітка робота часто не помітна зовні, але вона потребує величезних людських, інтелектуальних та фінансових ресурсів. Бережіть себе. Битва за Україну триває щодня. На всіх фронтах… Навіть, якщо ми інколи про це не гогворимо, а ви – не помічаєте.
Ситуація під контролем. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що ситуація в області спокійна, все під контролем Збройних Сил України. Російських окупаційних військ на Дніпропетровщині немає.
Триває четвертий місяць звитяжної боротьби українських воїнів за свободу і незалежність всієї держави. Це героїчний спротив, який обов’язково закінчиться Перемогою України. Тому вірте в Збройні Сили, в Нацгвардію, в сили територіальної оборони, поліцію, які щодня мужньо боронять наш з вами спокій. Вірте в Президента. Від їхніх зусиль зараз залежить наше майбутнє, – закликав Микола Лукашук.
Прошу не нервувати, в сусідніх областях працює артилерія! Голова районної військової адміністрації Євген Євтушенко поінформував, що бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території Нікопольщини немає. За словами посадовця, на Херсонському напрямку точаться позиційні бої з артилерійськими дуелями та періодичними обстрілами Криворізького району. Також ЗСУ гучно працюють у Запорізькій області:
– Саме через ці дії мешканці нашого району чують звуки роботи артилерії. Тому попрошу всіх не нервувати – ситуація під контролем ЗСУ.
Ситуація – важка, але контрольована! Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що ситуація на криворізькому напрямку фронту залишається напруженою, але стабільною:
– Наші Збройні Сили виявляють мужність та героїзм, успішно виконують поставлені бойові задачі, продовжують проводити успішні бойові операції на південному напрямку. Ворог зазнає втрат у живій силі та техніці. Орки змушені посилювати свої оборонні позиції – навіть зривають плити з доріг, щоб побудувати собі укріплення, а також проводять мінування узбережжя річки Інгулець.
Як зазначив посадовець, окупанти продовжують обстріл по лінії зіткнення з усіх видів реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії, танків та мінометів. Вночі орки обстріляли прикордонну територію Зеленодольської громади. Вдень – Широківську громаду. Дякувати Богу, ніхто не постраждав. За даними Генштабу ЗСУ, вчора рашисти завдали авіаційного удару в районі села Давидів Брід.
Олександр Вілкул додав, що триває робота з розмінування територій:
– Вчора на території Апостолівської громади саперами було знешкоджено чотири ракети від «Урагану».
Щодо ситуації у самому Кривому Розі та районі, то вона знаходиться під повним контролем Збройних Сил України та Військової адміністрації.
– Зберігаємо витримку та спокій, дотримуємося всіх правил військового стану. Віримо у наші Збройні Сили та в нашу Перемогу!– закликав усіх Олександр Вілкул.
Дякуємо, Віримо, Допомагаємо, Переможемо! Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий подякував Захисникам, які боронять кордони Дніпропетровщини, та поінформував, що громада працює у гуманітарному напрямку:
– Ми допомагаємо людям, будівлі яких зазнали руйнувань внаслідок ворожих обстрілів. Також разом вирішуємо нагальні питання. Одним з таких є відновлення водопостачання села Мар’янське. Впевнений, що вже зовсім скоро його мешканці знову будуть з водою. А ми всі зуміємо вистояти і здобути Перемогу!
Ми не просто віримо, ми точно знаємо, що Україна Переможе! Нехай же мрія всіх українців якнайшвидше здійсниться, і на нашій рідній землі знову запанує мир, злагода та впевненість у нашому світлому майбутньому! І нехай тепле сонячне літо стане для цього гарним початком!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11