Гороскоп на тиждень з 30 травня по 5 червня 2022 року

Овен. Час підвищення особистої активності. З’являється бажання щось зробити, втрутитися у ситуацію. Можливі численні переміщення, поїздки, зроблені з власних міркувань, а не через обставини. Важливо дбайливо ставитися до своїх ресурсів, не допустити перевитрати енергії та коштів. Посилюється популярність з боку представників протилежної статі, відкриваються нові перспективи, пов’язані із зарубіжжям.

Тілець. Гарний час для самостійної прихованої діяльності, стосунків та таємних зустрічей. Вам може захотітися вчинити комусь наперекір, але спробуйте стримати себе, конфліктів необхідно уникнути будь-яким способом. Не допускайте нерозсудливих, сумбурних дій у соціальному житті та громадських справах. Сприятливий тиждень для сімейних взаємин, роботи вдома та на дачній ділянці, спілкування з дітьми, а також романтики. У фінансах все гаразд – повертають борги, виплачують зарплату.

Близнюки. Відбуваються зміни у дружньому оточенні. Можливі ідеологічні суперечки з приятелями та компаньйонами, Ваші переконання змінюються. Доводиться переглянути свої плани, інакше будувати свій побут, але результатом будете задоволені вже найближчими місяцями. Друзі та однодумці допоможуть знайти вихід із найскладніших та заплутаних ситуацій. Якщо Ви незадоволені ситуацією на роботі чи в бізнесі, варто подумати про нові сфери діяльності – зараз для цього найкращий період.

Рак. Можуть відбуватися події, які згодом сприйматимуться як доленосні. Період активного планування подальшого життя, а також отримання хороших результатів. Якщо Ви давно планували зайнятися індивідуальною творчою діяльністю, піти з безперспективної та нецікавої роботи – час настав. Можлива поява нових симпатій, романтичних зв’язків. Вас хочуть бачити, Вам раді і Ви можете використати такий стан речей на свою користь.

Лев. Значно посилюються енергійність, натиск та амбітність, відбуваються зміни у сфері зайнятості. Активні дії щодо професійного зростання, кар’єри, досягнення суспільного становища вже незабаром матимуть успіх. Можливі закордонні відрядження, а також надходження цікавих пропозицій роботи, знайомство з новими діловими партнерами.

Діва. Ваші активні пошуки кращого місця для реалізації себе у професії, додаткових джерел доходу обов’язково принесуть плоди. Гарний час для розширення сфери свого впливу, громадської роботи, викладацької чи іншої інтелектуальної діяльності. Не варто виявляти надто велику наполегливість, оскільки сьогодні конфлікти виникають на пустому місці, а партнери часто незадоволені один одним. Також будьте обережні під час роботи з обладнанням та механізмами.

Терези. Ініціативність у грошових операціях, розподілі прибутків, вирішенні питань із фінансами та організаціями-перевіряльниками, сприятиме швидкому просуванню вгору кар’єрними сходами. У питаннях партнерства, в любовних та сімейних взаєминах все складається найкращим чином. Період нових знайомств і, найімовірніше, за Вашої ж ініціативи, відмова від старих. Участь у справах своїх ділових партнерів допоможе створити спільне сприятливе тло та гармонійну психологічну атмосферу для подальших здобутків.

Скорпіон. Процеси запропоновані з Вашої ініціативи у цей період матимуть високу ефективність. Вихід на публіку, активізація звернень до аудиторії, громадська, будь-яка діяльність зараз дуже своєчасна і сприятлива для Вас. Тиждень сприятливий для перегляду договорів, угод, вирішення фінансових питань. Успішними будуть будь-які консультативна чи посередницька діяльність, пошук спонсорів. Не забувайте про сім’ю та шлюбні взаємини, оскільки Ваша постійна зайнятість може викликати невдоволення у коханих та рідних людей.

Стрілець. Чудовий час для висування власних вимог, висловлювання своєї позиції, вирішення юридичних питань. Період затребуваності у професії, отримання високого суспільного становища. Цього тижня Вам необхідно зробити максимум, бо зараз Ви закладаєте фундамент майбутніх успіхів. Зростає Ваша популярність у представників протилежної статі.

Козеріг. Період любовних переживань, чуттєвих зв’язків, цікавих романтичних знайомств, активізації особистого життя. Прагнення до індивідуальної діяльності, творчого самовираження отримає підтримку з боку оточення. Якщо у взаєминах із дітьми чи батьками все не так гармонійно, як хотілося б, настав час це виправити.

Водолій. Спостерігатиметься нестійке становище на роботі, мінливі взаємини із співробітниками та підлеглими. Можливо, Ви будете зайняті наполегливими пошуками роботи або вирішите її змінити за особистою ініціативою. І для цього тиждень ідеально підходить. Можливі навіть пропозиції від потенційних роботодавців чи ділових партнерів. До вихідних все має стати на свої місця, після чого можете планувати подальші кроки.

Риби. Можливі як випадкові витрати та втрати, так і непередбачені заробітки. Енергійність та винахідливість у фінансових питаннях, призведе до потрібних результатів. Намагайтеся більше спілкуватися з приятелями та знайомими, будьте у полі зору – тоді Ви потрапите у потрібне місце в потрібний час. Підвищується інтелектуальна активність. Ви можете зараз впливати на людей, формувати громадську думку. Набудете нових знайомств та зв’язків, з’являться нові друзі та однодумці.

Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11