Гороскоп на тиждень з 23 по 29 травня 2022 року

Овен. Цього тижня випаде шанс показати свої сильні сторони? як особистісні, так і професійні, і заручитися підтримкою впливових однодумців. Астрологи радять економити фінанси та грамотно розподіляти свої ресурси. Цими днями треба розібрати всі документи та старі речі. Сприятливий день – субота, несприятливий– четвер.

Тілець. Цей тиждень пройде під знаком накопичення. Ви зможете трохи назбирати грошей, а невеликі витрати не позначаться на загальному стані справ. Ближче до середи можуть виникнути невеликі проблеми з дітьми. Намагайтеся дослухатися до їхньої думки. Діти повноцінні особистості, і вони теж мають право голосу.

Близнюки. Тиждень покаяння й аналізу своїх помилок. Є велика ймовірність того, що Ви зустрінете далеких родичів або друзів, які можуть попросити в борг. Добре подумайте, чи повернуть Вам гроші. А от у стосунках із протилежною статтю головне бути більш терпимими. Не робіть різких рухів, інакше є ризик зруйнувати свої стосунки.

Рак. Вдалий тиждень для налагодження ділових контактів. Є шанс почати новий перспективний проект, яких у майбутньому принесе стабільний дохід. Також Ракам слід чекати приємних сюрпризів, несподіваних зустрічей із давніми друзями і новими перспективними знайомствами. Вихідні варто провести в колі сім’ї.

Лев. Цей тиждень Левам рекомендовано присвятити спробам змінити своє особисте життя на краще. Однак зірки радять відмовитися від пошуку ідеальної людини. Такі бувають тільки в романах. Якщо не перестанете чекати принца чи принцесу, то існує велика ймовірність залишитися самотнім. Дайте шанс звичайним людям підкорити Ваше серце.

Діва. Сприятливий тиждень для відряджень і подорожей. Ви можете побачити для себе нові перспективи. І неважливо, буде це інше місто чи інша країна. Також Вам можуть надійти цікаві пропозиції в бізнесі. Зірки радять не ухвалювати поспішних рішень і не дратуватися через дрібниці. Емоційність цього тижня може стати Вашим найлютішим ворогом.

Терези. Цей тиждень варто присвятити роботі та перспективі кар’єрного зростання. Ви зможете досягти колосальних висот тільки в тому випадку, якщо забудете про лінь і припините звинувачувати інших у своїх невдачах. У родинних стосунках панує повна ідилія. Зірки радять влаштувати невеликий романтичний вечір. Він піде на користь Вам і допоможе розслабитися наприкінці робочого тижня.

Скорпіон. Тиждень буде дуже неспокійним. У понеділок можлива неприємна розмова з родичем, який внесе корективи у Ваші плани. Також ймовірні невеликі фінансові труднощі та непередбачені витрати, які поставлять хрест на бажанні придбати довгоочікувану річ. Не панікуйте. Іноді таке буває. Не зациклюйтеся на цьому.

Стрілець. Прекрасний тиждень для втілення в реальність давньої мрії. А несподівані фінансові надходження тільки додадуть Вам упевненості в завтрашньому дні. На роботі від Вас чекатимуть виконання посадових обов’язків та ініціативи. Якщо зробите все правильно, можливе підвищення по службі.

Козеріг. Не женіть коней. Усе, що має статися, станеться. Рано чи пізно. Однак зірки попереджають: якщо будете намагатися вплинути на ситуацію, все може піти шкереберть і стане тільки гірше. Навчіться чекати. Тільки в такому випадку все вийде. Також Козерогам варто бути обережними у висловлюваннях. Одне необдумане слово може позбавити Вас близького друга.

Водолій. Вдалий тиждень для налагодження бізнесу і ділових контактів. Є шанс укласти дуже вигідний контракт. Остерігайтеся незнайомців, а також тих, хто явно намагається Вам сподобатися. Проявіть обережність у дорозі: є ризик невеликої транспортної пригоди. Вихідні варто присвятити відпочинку і прогулянці на свіжому повітрі.

Риби. Вас чекає неприємна розмова з коханою людиною. Можлива зрада з боку близького друга або родича. Зірки радять не впадати в паніку і не ухвалювати поспішних рішень. Зате в роботі все чудово: начальство Вами дуже задоволене. До кінця тижня можете чекати на невелику премію як винагороду за виконану Вами роботу.

Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11