Вітаємо з ювілеєм! Оксана КОНОВАЛОВА – відданий справі професіонал та жінка з великим серцем

     Сьогодні, 23-го травня, свій ювілейний День народження святкує наша колега – щаслива мама і кохана дружина, чуйна жінка, завжди усміхнена, чарівна та привітна, досвідчена у своїй справі – майстер контрольний Відділу технічного контролю (ВТК) – Оксана КОНОВАЛОВА.

     Свій шлях на нашому підприємстві Оксана Анатоліївна розпочинала з посади контролера продукції збагачення ВТК. Упродовж багатьох років роботи на комбінаті вона зарекомендувала себе грамотним, надійним, сумлінним співробітником, на якого завжди можна покластися, не сумніваючись у досягненні бездоганного результату. Серйозне ставлення до своїх трудових обовʼязків та значні успіхи в роботі посприяли підвищенню у посаді ювілярки. Тепер вона – майстер контрольний, що вимагає ще більшої відповідальності та компетентності, але цього не бракує нашій колезі – справжньому професіоналу своєї справи.

     У великій дружній родині ВТК Оксану Коновалову поважають за чуйність, щирість, любʼязність та добре жіноче серце, з нею завжди приємно працювати й спілкуватись.

     У цей знаковий день рідний колектив ВТК щиро вітає Оксану Анатоліївну з ювілеєм. Бажає – безхмарного щастя, міцного здоровʼя, безмежної родинної любові та злагоди, радісних миттєвостей життя та мирного неба над нашою Україною!

Ювілей – це не просто свято,
Це здобутки всіх років в житті,
То ж хай у Вас їх ще буде багато,
Щоб здійснилися задуми всі!
Щастя хай щомиті сприяє
Мати успіх, достаток й добро,
Серце радість й любов зігріває,
Друзі й рідні дарують тепло!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11