“Віддаємо свої серця захисникам!”

     Розпочинаємо новий травневий трудовий тиждень з таких відвертих висловлювань юних вихованців Навчально-виховного об’єднання м. Покров Вероніки та Олексія Голінкових. І вже за традицією, напис на дитячому малюнку стає девізом сьогоднішнього дня – понеділка, 16-го травня.

     Вероніка та Льоша на своєму надзвичайно зворушливому малюнку зобразили жовто-блакитні дитячі ручки, об’єднані в серця, котрі завжди з нашими Захисниками та Україною! Вони щиро переживають, діляться своєю любов’ю з усіма Героями, і ні на мить не сумніваються у їхній Перемозі!

     Мирного неба над Україною прагне і Микола Гелвер з НВО. Його дитяча душа кричить про це у вигляді білого голуба, який закриває своїми крилами всю Україну! Нехай це пророцтво справдиться якнайшвидше!

     Ми знаємо, що Перемога держави над лютим ворогом залежить від майстерності, мужності, рішучості та відваги наших військових. Саме їм, Героям нашого часу, адресував свій лист Арсеній Грищенко – учень НВО:

     “Хочу подякувати Вам за те, що захищаєте нас, не дивлячись ні на що. Ви – справжні чоловіки, тільки завдяки Вам ми живі та можемо спати спокійно. Дякую Вам! Ви – найкращі! Віримо в Вас! Віримо в ЗСУ! Повертайтесь живими.

     Слава Україні!”

     Героям Слава! Тримаймося, борімося, ПЕРЕМОЖЕМО!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11