«ДЯКУЄМО ЗА ЗАХИСТ»

     Такі щирі слова від юного вихованця Навчально-виховного об’єднання Іллі Висоцького стали для нас гаслом останнього робочого дня на цьому тижні, п’ятниці, 13-го травня.
     На своєму малюнку, адресованому Захисникам України, хлопець зобразив всі складові мирного життя України: голуба, сонце, мак, національний прапор і… Особливої образності цій роботі надало намальоване жовто-блакитне серце з маленьким червоним усередині – то символ дитячого болю та поєднання зі своєю Батьківщиною, за яку Ілля дуже вболіває.

     Ще один Ілля на прізвище Готовкін з НВО зобразив мирне життя у традиційній українській хаті в оточенні важливих для нашого народу оберегів – калини, соняшників та жовто-блакитної дороги, котра веде до мирної незалежності України. Своїй незламній країні хлопець зізнається у любові.

     Анна Таран з 1-Б класу НВО прославляє Героїв України. Прагне їх повернення додому – до мирного життя, уквітчаного родючою пшеницею та осяяного безхмарним небом:
  • Слава Україні! Героям Слава! – написала дівчинка на своїй роботі.
     Тендітні дитячі серця, поранені війною, прагнуть миру на рідній землі і повернення всіх Героїв України додому, живими і неушкодженими. Бажання наших діток – то пряме звернення до Бога, котрий обов’язково благословить Україну на найшвидшу Перемогу!
     Доброго ранку, ми – з України, і нікому не віддамо нашу рідну землю!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11