Весняне впорядкування стадіону в розпалі

     Те, що під час військових дій необхідно завжди міцно тримати стрій – це вже беззаперечний факт сьогодення. В жодному разі не можна піддаватись паніці, впускати погані думки у свою голову. Тільки холодний розум і рішучий, переможний настрій. Один з найкращих помічників у боротьбі зі стресом – це фізична активність та спілкування з рідними, відчуття любові і підтримки. А ліпше, якщо об’єднати все і всіх разом. Зібратись, одягти зручний спортивний костюм, взяти м’яч та скакалку і відправитись на наш стадіон “Авангард”. Задля того, щоб створити комфортний простір для занять спортом, на цьому тижні його впорядковували.

     Робота, яку виконували працівники профкому, а також робітники Комплексу спортивних споруд комбінату, під контролем голови профспілки Євгена Запускалова, була зосереджена на прибиранні трави на різних локаціях стадіону. З основного поля, яке готують для нашої футбольної команди, “прибрали” зайвий шар покрівлі, тим самим упорядкувавши газон. Прибирали бур’ян і між біговими доріжками.

     Особливої уваги потребувало запасне поле (до речі, воно відкрите і доступне абсолютно для всіх бажаючих). Для того, аби привести його значну територію у належний стан, залучили бригаду косарів Автотранспортного цеху. А техніка цього підрозділу допомогла вивезти зайве сміття.

     Отже, стадіон до вихідних готовий! Гуртуйтесь, екіпіруйтесь – і вперед відточувати фізичну форму та приємно проводити час з близькими людьми. Бігові доріжки та запасне поле відкриті для вас з 6.15 до 19.30.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11