РОДИНА ЧЕРГИНЕЦЬ ДЯКУЄ ВСІМ НЕБАЙДУЖИМ ЗА ДОПОМОГУ!

     У березні наша редакція публікувала звернення про допомогу нашому колезі на прохання колективу Центральної енерголабораторії. Мова йшла про одного з найкращих фахівців цього підрозділу – професіонала своєї справи, який вже 37 років сумлінно працює на нашому підприємстві, електрослюсаря чергового та з ремонту устаткування ЦЕЛ – Віктора ЧЕРГИНЦЯ. У Віктора Івановича було виявлено онкозахворювання. Для боротьби з цією підступною хворобою наш колега потребував матеріальної підтримки для проведення операції та курсів хіміотерапії, кожен з яких коштував 20 тис. грн.

     Сьогодні нам зателефонували та повідомили про те, що на заклик про допомогу Віктору Чергинцю відгукнулось досить багато людей. За підтримки всіх небайдужих, нашому шановному колезі провели операцію та 4 курси хіміотерапії. Чоловік оптимістично налаштований і мужньо продовжує лікування.
     Родина Чергинець щиро вдячна колективу ЦЕЛ, профспілці, іншим працівникам комбінату та всім, хто допомагає Віктору Івановичу у боротьбі з підступною хворобою.
     Ми ж, у свою чергу, від усього серця бажаємо Віктору Чергинцю найшвидшого одужання, набиратись сил та наснаги для того, щоб ще не один рік працювати на благо комбінату під мирним небом України!
     Цей випадок з нашим колегою зайвий раз доводить, що українці – неймовірно згуртована та великодушна нація. Ми уміємо об’єднувати зусилля та стояти горою за своїх, навіть у надскладних умовах.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11