«З ВІРОЮ, ДО ПЕРЕМОГИ!»

     Саме такими влучними, важливими і потрібними словами із дитячої листівки розпочинаємо новий трудовий тиждень сьогодні, 9-го травня! Автор цих слів на символічному малюнку із зображенням українського соняшника – Дмитро САВЧУК – вихованець дошкільного відділення Навчально-виховного комплексу (НВО), що розташований у с. Рудник нашого славного міста Покров. І сьогодні ми розпочинаємо історію дитячого ПЕРЕМОЖНОГО фронту.

     Наприкінці минулого тижня педагог-організатор НВО Маргарита Андрієвець принесла до редакції “ЗМ” чарівну коробку, в якій сховались десятки безцінних дитячих шедеврів. Безцінних тому, що кожен творчий доробок, зроблений дитячими руками, – це “могутня зброя” в руках Захисників України, їх висока мотивація, цілюще джерело та надійний щит.
     – Ми побачили ваше оголошення про акцію “Частинка дитячого серця – солдату” і вирішили запропонувати нашим вихованцям долучитись до неї. Відгукнулось багато діток різного віку – з дошкільного закладу, а також початкової та середньої освіти. Якщо говорити про настрій дітей, то вони зараз, звісно, хвилюються. Але, коли передавали нам малюнки для солдатів, робили це з почуттям великої відповідальності та гордості за свій внесок у нашу спільну Перемогу. За те, що мають можливість адресувати нашим Захисникам частинку своєї душі, котра надзвичайно вболіває за них, – розповідає педагог-організатор НВО.
     Розглядаючи кожну роботу, прочитуючи лист-звернення до солдата, з тремтінням у серці та сльозами на очах, виникає неймовірна гордість за наших дітей – те майбутнє, яке відроджуватиме Україну.
Одразу хочеться висловити слова безмежної вдячності педагогічному колективу НВО, на чолі з директором Ларисою Мякотіною, та батьківській спільності, за правильне, гідне виховання підростаючого покоління.
     Безмежна вдячність всім діткам, котрі взяли участь в акції “Частинка дитячого серця – солдату”, започаткованій нашим комбінатом. Перша партія Ваших послань вже посіла своє гідне місце у серці та фронтовій домівці наших військовослужбовців – Ваших батьків, братів, дідусів, інших рідних та знайомих. Ваша підтримка для них дуже важлива… Вона надихає, окрилює, надає сил!
     Отже, до Вашої уваги перша партія дитячих шедеврів і декілька супровідних слів до них.
     Ікона, оповита жовто-блакитними янголятами і серцями, зроблена дитячими руками, стане справжнім оберегом для наших Героїв. Вона має могутню цілющу силу, бо має подвійне благословення – від Господа і дитини.
     Дарина і Карина Степаненко адресували Захисникам райдугу над Україно – як символ Миру, Перемоги і Щасливого життя!
     Гліб Чорнобай, якому всього 3 рочки, вже пишається своїм прізвищем.
     Про це він, за допомогою батьків, написав у своїй щирій листівці до Захисників. У ній були і такі зворушливі слова:
     – Доброго дня, солдате! Дякую тобі за те, що разом зі мною моя мама і тато, я сплю у своєму ліжку, граюся із своїми іграшками, можу спілкуватися зі своїми бабусями та дідусями. Бажаю тобі здоров’я, наснаги! Нехай тобі Бог допомагає та захищає!
     Дякую за все! Повертайся живим! Тебе чекають!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11