ВИЗНАЧЕНО БЕРЕЗНЕВИХ ПЕРЕМОЖЦІВ ВИРОБНИЧОГО ФРОНТУ

     Наше підприємство, не дивлячись на надзвичайно важкі часи для рідної України, продовжує працювати на Перемогу. Колективи комбінату традиційно беруть участь у трудових змаганнях на звання переможців виробничого фронту. Саме так вони демонструють свої вміння з досягнення поставлених планових задач, а також дотримання трудової дисципліни. Лідери виробництва по праву отримують заслужене матеріальне заохочення. Про те, хто досяг виробничих вершин у березні, ми дізнавалися з відповідного наказу.
     У групі окисних підрозділів пальму першості завоював колектив Північного кар’єру. Цей же кар’єр не втрачає лідерських позицій і в інших категоріях. Так, найкращою серед нижніх роторних комплексів визнано роботу екіпаж р/к №4, а середекскаваторних бригад машин класу 15/90 – ЕК №173.
      Олександрівський кар’єр став кращим у групі карбонатного комплексу, в повному обсязі виконавши свій виробничий план. Окрім позитивних підсумків загальнокомандної роботи відзначилася екскаваторна бригада ЕК класу 10/70. Тут найвищі показники продемонстрував екіпаж ЕК №135.
     Серед верхніх роторних комплексів найбільш продуктивною визнано роботу р/к №9 Чкаловського кар’єру №2. Не менш значущими стали досягнення екскаваторної бригади ЕК класу 20/90 №130 цього ж підрозділу.
     Кращою фабрикою з випуску готової продукції комбінату, стала Чкаловська збагачувальна фабрика.
     А ось серед транспортних підрозділів свої лідерські позиції не втрачає Автотранспортний цех.
     Чимало завдань, покликаних забезпечити безперебійну роботу обладнання, виконують ремонті цехи. Тут найбільш ефективним визнаний внесок працівників Електроремонтного цеху.
     Найвищу продуктивність праці в групі допоміжних цехів впевнено показала Служба забезпечення виробництва.
Слід відзначити, що всі колективи, які стали переможцями березневих трудових змагань, отримають заслужене матеріальне заохочення.
     Ми вітаємо лідерів та бажаємо їм не зупинятися, а й надалі згуртовано працювати, міцно тримаючи виробничий фронт та наближаючи нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11