2 ТРАВНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: «ПРИЛЬОТИ» У СИНЕЛЬНИКІВСЬКОМУ РАЙОНІ, ВІДМІННА РОБОТА ЗСУ. ПОЧИНАЙМО НОВИЙ РОБОЧИЙ ТИЖДЕНЬ, ЩО НАБЛИЖАЄ НАС ДО ПЕРЕМОГИ

«Демілітаризація» складів. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив про те, що вчора від авіаударів потерпав Синельниківський район. Так, одна ракета влучила у приватне подвір’я, в результаті – поранено жінку. Під час двох інших «прильотів» – зруйновані склади агропідприємств та елеватор із зерном. На щастя, обійшлося без постраждалих.
– Орки з хворобливою впертістю «демілітаризують» наші склади, — написав очільник області.
 
Ворожі ракети у Межівській громаді. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук доповів, що наразі російських окупаційних військ на території області немає.
Посадовець пояснив ранкові сирени, зазначивши, що вони лунали тому, що на територію Межівської громади, яка знаходиться на кордоні з Донеччиною, прилетіло дві ворожі ракети. Інформація щодо масштабу руйнувань наразі з’ясовується.
У зв’язку з цим, Микола Лукашук вкотре закликав людей не нехтувати правилами безпеки, і у разі повітряної тривоги, відразу йти до укриття.
Також, він відзначив, що вчора наші мужні військові збили ракету «Точка-У», а також один ворожий безпілотник:
– Я надзвичайно вдячний українським воїнам за те, що вони тримають небо над нами! Віримо в ЗСУ, у Президента і всіх, хто наближає нашу Перемогу. Слава Україні!
 
Довіряємо тільки офіційним джерелам інформації та продовжуємо зміцнення обороноздатності району. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що ворог окрім бойових дій, веде й підступну інформаційну війну:
– Новини країни-агресора заточені на дезінформацію, створення панічних настроїв та підвищення соціальної напруженості на території України. Саме тому раджу всім користуватися виключно перевіреними джерелами. В разі сумнівів звертайтесь за роз’ясненнями до представників місцевої влади та районної військової адміністрації.
Очільник району доповів, що на Нікопольщині тривають заходи зі зміцнення обороноздатності території. Подякував ЗСУ, ТрО, бійцям Національної гвардії та добробатам за наш спокій.
Ситуація під контролем. Міський голова Покрова Олександр Шаповал відзначив, що населені пункти Криворізького району та Херсонщини продовжують потерпати від ворожих обстрілів. Разом з тим, наші Захисники тримають кордони Дніпропетровщини, не даючи рашистам навіть найменшого шансу зайти до області.
Щодо ситуації у місті, то всі підприємства працюють, необхідні послуги надаються, триває онлайн-навчання у школах. За словами посадовця, до Покрова продовжують прибувати вимушені переселенці.
– Нехай новий робочий тиждень наблизить нас до Перемоги! Продовжуємо працювати та тримати наш фронт, допомагати ЗСУ та один одному!, – такими словами міський голова завершив ранкове звернення до громади.
 
Наші військові – найкращі. Мер Нікополя Олександр Саюк подякував ЗСУ, котрі дають гідну відсіч ворогу. За його словами, в межах доріг біля Нікополя та району російських військ немає. Вся інфраструктура та служби міста працюють у штатному режимі.
 
Працюємо на Перемогу. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул в ході брифінгу доповів, що ситуація в регіоні повністю контролюється ЗСУ та військовою адміністрацією. Лінія бойових зіткнень знаходиться в Херсонській області – у 50 км від міста. Протяжність лінії фронту становить понад 100 км.
Як зазначив посадовець, вчора орки з артилерії обстрілювали райони населених пунктів Осокорівка, Трудолюбівка, Князівка і Таврійське.
Не дивлячись на інтенсивність обстрілів, наші військові не лише обороняються, а й проводять успішні превентивні операції, щоб не дати ворогові організовувати наступи:
– Урайоні Великої Олександрівки, що на Херсонщині, було знищено склад із боєприпасами та велику кількість особового складу ворога, понад 70 рашистів. Проведення спецоперацій ЗСУ триває. Дякуємо всім нашим солдатам за мужність та героїзм!
За словами Олександра Вілкула, у Кривому Розі сформовано стратегічний запас продуктів та медикаментів:
– Поставлені задачі щодо формування запасів були виконані на 100%. Але мною ухвалено рішення продовжити цю роботу та створювати додаткові резерви.
Військова адміністрація міста продовжує забезпечувати військових всім необхідним –формою, берцями, автомобілями, квадрокоптерами, приладами нічного бачення. Так, усі військові частини Криворізького гарнізону – підрозділи ЗСУ, ТрО Нацгвардія на 100% забезпечені бронежилетами.
Окрім цього, не припиняється робота щодо зміцнення рубежів оборони міста та регіону:
– Будуються нові укріплення, удосконалюються ті, що були зведені раніше. Я не можу розкривати військову таємницю, але для розуміння – йдеться про сотні споруд. Ми готові до будь-якого розвитку подій.
 
Бережімо себе! Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий зазначив, що на території громади ворог відсутній, а наші мужні воїни докладають максимум зусиль, щоб відігнати орків якнайдалі від рідної Дніпропетровщини.
Посадовець закликав мешканців громади менше пересуватися вулицями, не брати до рук підозрілих предметів і обов’язково реагувати на сигнали тривоги.
 
Розпочинаючи новий робочий тиждень, продовжуємо міцно тримати свій фронт, допомагати ЗСУ та вірити, що наша Перемога вже зовсім близько! Всім гарного настрою та продуктивної праці на благо рідної України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11