Гороскоп на тиждень з 2 по 8 травня 2022 року

Овен. Хороший час для того, щоб вирушити в подорож, отримати необхідну консультацію. Тиждень підходить для розв’язання фінансових питань, майнових справ, пошуку спонсорів та покровителів. Планетарні енергії сприяють вирішенню питань, пов’язаних із місцем проживання, будинком, сім’єю. Можете впритул наблизитися до реалізації задумів, однак, не варто ставити перед собою складні завдання на найближчий час.

Тілець. Можете почуватися дуже добре, оскільки думки набувають емоційного забарвлення. Схильні реагувати дуже чутливо на зауваження та критику на свою адресу. Протягом тижня можуть статися непередбачувані події, навколишня атмосфера часто тривожна, можливі зустрічі з агресивними людьми. Проте Ви отримуєте цінний досвід, який додає Вам впевненості. Складні ситуації змушують діяти рішуче, чесно та безстрашно дотримуватися свого шляху.

Близнюки. Завзятість і прагнення до незалежності заважає Вашій комунікабельності, а також взаєморозумінню з рідними та близькими людьми. Ви можете опинитися в ситуаціях, часом небезпечних чи кризових, але їхній результат буде позитивний. Хоча тривога та хвилювання супроводжують Вас практично щодня. За дивним збігом обставин, може статися те, що навіть теоретично не припускалось. Можуть виникнути глибокі інтенсивні почуття, сильна прихильність до незвичайної людини.

Рак. Складний тиждень, Вас може супроводжвати відчуття важкості. Особливо у тих, хто перебуває за кордоном. Ні на кого не сподівайтеся. Якщо хочете отримати потрібний результат, зробіть все самостійно. Зараз не час відпочивати, протягом цього тижня можна кардинально змінити своє життя, якщо зібрати всі свої внутрішні резерви, зробити ривок уперед, попри біль. Може з’явитися туга за батьками.

Лев. Можете переживати дуже глибокі емоційні стани, які сприяють розширенню за всіма напрямами та здобуттю нових знань. У Вашому оточенні багато метушні, кожен показує своє справжнє обличчя, але Ваше завдання подивитися об’єктивно на те, що відбувається, і підказати вихід, допомогти знайти правильне рішення. Можливий збій планів через неправильні рішення та дії іншої людини. Вдалий час для позбавлення оновлень у сфері взаємин, розмов про їх майбутній розвиток.

Діва. Тиждень цікавих знайомств, нестандартних ситуацій, творчих осяянь. Повторення ключових подій із минулого змінюють звичний життєвий устрій. В особистих взаєминах все розвивається стрімко. Проте є велика ймовірність виникнення нерозв’язаних протиріч. Намагайтеся уникати з’ясування стосунків та ухвалення остаточних рішень, пов’язаних із сім’єю, коханням, романтикою. Виважені рішення та обдумані дії призведуть до бажаних результатів, можливо, і не так швидко, як хотілося б.

Терези. Велика ймовірність зробити неправильний вибір або опинитися під впливом хитрої, корисливої людини. Імпульсивність, ідеалізм, непрактичність часто супроводжують Вас у роботі на тижні. Це призводить до непотрібних витрат енергії на справу, яка потім виявиться нецікавою або неприбутковою. Можуть виникнути складнощі в громадському житті, у стосунках із зарубіжними партнерами. Постійно мінливі соціальні обставини сприяють розширенню обов’язків.

Скорпіон. В основному формується база для позитивних змін у всіх життєвих сферах. Обставини допомагають розкрити творчі здібності, визначитися із сферою діяльності. Проте будьте уважні до дрібниць, оскільки зараз Ви легко надихаєтеся незрозумілими ідеями. Емоційна атмосфера неспокійна, але Ви можете привести позитивно впливати на оточення. Поставтеся зі співчуттям та розумінням до інших людей, обговоріть їхні проблеми. Спробуйте їх вирішити разом – Ви також отримаєте користь від цього.

Стрілець. Потрібна максимальна концентрація своїх ресурсів (інтелектуальних, матеріальних, фізичних), щоб досягти бажаного результату в будь-якій справі. Ви можете не побоюватися прикрих обставин, бо все одно опинитеся в плюсі навіть у найскладніших виробничих чи партнерських взаєминах. В особистій сфері можливі позитивні зміни – щасливі оновлення у давніх стосунках чи нові романтичні знайомства, які можуть перерости у серйозний зв’язок.

Козеріг. Доводиться відмовлятися від застарілих форм поведінки та звичок, які для Вас були рівнозначними безпеці та надійності. Як стимул до дій, можлива поява успішного і сильного суперника. Вас може турбувати те, що все йде надто повільно, люди недовірливі, довго сумніваються та зважують кожен крок. Розбіжності та перешкоди, які Вам зустрінуться, зрештою, призведуть до покращення розуміння індивідуальних потреб усіх учасників, а також визначення та коригування спільної мети.

Водолій. Використовуйте будь-яку можливість, щоб заявити про себе у професійній сфері, творчій діяльності, в галузі інформаційних технологій та комунікацій. Протилежна думка оточення може мати стимулюючий вплив і допоможе Вам чіткіше визначити власні позиції. Партнерство, інші союзи та спільні заходи, в яких Ви берете участь, можуть бути зіпсовані суперечливими поглядами та конфліктами. Якщо ж Ви випадково опинитеся в неприємній ситуації, вона закінчиться для Вас вдало.

Риби. Час переоцінки цінностей, утворюється маса невідкладних справ. Це відповідний період для того, щоб поглянути на зворотний бік медалі, коли йдеться про угоди з оточенням. Виявляються підводні камені, але Ви зможете самоорганізуватися, схилити людей на свою сторону та разом зробити спільну корисну справу. Стабілізація можлива практично у всіх життєвих сферах, але для цього необхідно багато працювати.

Всім продуктивного та мирного робочого тижня!

Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11