“ЧАСТИНКА ДИТЯЧОГО СЕРЦЯ – СОЛДАТУ”

     Саме так названо акцію, запроваджену на комбінаті. Її мета – збір малюнків, листівок, поробок – абсолютно всього, що пов’язане з дитячою творчістю та мистецтвом. Тематика – вільна, головне завдання – підтримати наших Захисників, дати їм зрозуміти, як сильно ми за них уболіваємо, як тендітна дитяча душа прагне закінчення війни і з неймовірно потужною енергетикою вірить у хоробрість кожного солдата.

     Що треба робити? Звернутись до Вашої дитини з проханням зробити щось для Захисників України власними руками. І написати листівочку зі словами підтримки.
     Куди передавати роботи? Творіння Ваших дітоrпередавайте до редакції “ЗМ”АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”, адміністративна
будівля №2, каб 217.
     Хто буде отримувачем дитячих послань? Всі “частинки творчих дитячих сердечок” ми передамо Захисникам на фронт, разом з іншими потрібними їм речами.
     Дитяча підтримка – це “могутня зброя” українських військовослужбовців у боротьбі з російським окупантом! Захищаючи кордони України, наші хлопці ведуть боротьбу за майбутнє вільної та незалежної держави. А майбутнє України – це найталановитіші та найкращі у світі діти, які ні на мить не сумніваються у ПЕРЕМОЗІ країни завдяки її Супергероям!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11